Automobilizam

1. Da :) Ne znam sta bih ja uzimao, ako imate neki predlog?

2. Zbilja, Prištevac, dadoše li vam otpremnine? Ako oćeš od nje da kupuješ, bolje od te crkavice sredi Kadža.

3. baron je prodo radno mjesto na kosovu, ne moze i otpremnina

4. Nemojte trolovati da vas ne prokunem sad iz najjace

5. Dragi Deda Mraze ja ne zelim mnogo za Božić. Ja samo zelim da ova osoba koja cita ovo zna da ne zelim nikad da je izgubim i da je volim. Ljudi koji ovo ne posalju dalje bice prva meseca nesrecni.Posalji ovo osobama koje ti volis. Nadam se da sam i ja jedna od njih.

6. Nemojte trolovati da vas ne prokunem sad iz najjace

Đe ne može sabljom ide perom, đe ne može perom ide sabljom, a đe ne može ni jednim ni drugim bača kletve.

7. Dragi Deda Mraze ja ne zelim mnogo za Božić. Ja samo zelim da ova osoba koja cita ovo zna da ne zelim nikad da je izgubim i da je volim. Ljudi koji ovo ne posalju dalje bice prva meseca nesrecni.Posalji ovo osobama koje ti volis. Nadam se da sam i ja jedna od njih.

8. ipak prvo proba guzicom, kosovar je to

9. Ima sad u Weltauto Rejdnž Rovera. Moćno izgledaju, samo skupi. Koliko mogu nać' Evoque u Ameriku u fulu je 65 hiljada dolara nov. Kontam da će jeftinije ispast' kupovina, transport i carinjenje nego ođe isto novog da kupiš.
    Imaju jedan oni za 50 sa petoro vrata.

10. moguce. raspitaj se. ja bi TUNDRU rado uveza, nema je ođe.

11. Novi X5 35i 67 hiljada dolara.

I Tundra je moćna.

12. Јбт, колко ја то дуго нисам сипао гориво кад је успело да појефтини дес динара

13. Kod nas dizlo 1.14, super 98 1.25, a 95 1.22. Plin 75 mislim. Jepte se vi sa bojlerima u gepek lolo

14. napunih sve kanistere po kuci, ocekujem da poskupi brzo

15. A ne radi o tome čudu, nego fino uspeš trafo ulje kad ED poskupi.

16. da sipam trafo ulje u X6?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.