Automobilizam

1. Ako je benzinac nemoj!

2. xaxaxaxax jednom je rus jedan u pozajmljenog vranglera jednoga 4000 kubika benzinac nasuo dizel do cepa

3. Moj drug kad je mijenjao ulje mislio da se sipa do čepa.

4. nauljio ga je dobro xaxaxaxaxa

5. Jel to samo ja nikada ne bih stavljao gas u auto?

6. E ja ne bih vala, pa kad bi trides litara toršio.

7. A i Mečka je 25 litara benzina mogla lagano lolo

EDIT:
    Dobro, ne lagano, nego kad lijepo potapaš gas.

8. Brate nemaš da sipaš u auto koje troši 30 litara, prodaš kupiš manje, šta koji kurac?
    Mislim ne znam meni je to skrnavljenje auta. Naleteo sam na oglas gde je lik u x5 stavio plin. lol

9. Ima ovde jedan što je u Hamer H2 stavio plin. I to mu još boca zauzme pola gepeka, ne znam kako ga nije blam. A inače lik ima stovarište i ima para k'o salate, ne znam koj' će mu kurac plindža.

10. Ajde u Juga da uštedi sirotinja, ali bušiti normalno auto. Ja kontam da bih, ako bih uzeo kola sa plinom, od boce roštilj napravio.

11. xaxaxaxaxa mercedes okas a dolje ima onaj cep za plim

12. Ali kad sam viđeo plin u Bentley.

13. MA TO JE NEKA FORA, MORA DA JE COEK VLASNIK PLINARE PA DA POPULARIZUJE MALO MEDJ NARODOM

14. Kad sirotinja proda plac na primorje. Da nema plina bio bi mrtvi kapital vjerovatno...

15. Aj predlozite neki auto. Uslovi:

- cena do 2500 evra, ni evro preko
    - benzinac (aj moze i da ima plin)
    - minimum 90-100ks
    - da nije prevelik (C segment max, ali tezim da bude sto manji)

toeto

16. Trojka ABF ili Vera, Astra GSI, Kozi. Ako ćeš manji Swift GTI je dobar. Imaš i Saksa/106 što si već gledao, Klio Vilijams, od starijih Polo G40 i 205 GTI.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.