Automobilizam

1. http://www.fordst170.co.uk

Ako nije zarđao i ako nije lupan je manje više ok kupovina (samo što su takvi primerci uvek ''prženi''). Za delove, nazovi Grand motors pa ih pitaj jer verujem da su cene više nego za klasičan fokus. Verujem da u gradu može da cepa i do 15l goriva, sve zavisi kako voziš i u kom si gradu. Mislim da imaš plivajući zamajac kod njega (iako je benzinac).

2. A onako, održavanje za očekivat' nije baš jeftino. Dosta djelova ne pasuje sa običnog Fokusa. Lijepo ide, ali moglo je bolje sa 170 konja. Od Fordovih hot hečeva mislim da je Kozi najbolji. Dobro, nije baš Ford, ali ima školjku od Eskorta lolo
    Za 3 hiljade možeš uzet' i Bertonku onu sa turbom.

3. Pa ne znam za bertonku, bila je na placu kod komšije jedna 2.2 16v i bila je oko 4 hiljade, 2003. godište.

Ja bih za te pare gledao i E36 320/323/325i, imaju 150, 170 i 190 ks. Pouzdaniji je auto od fokusa, nije nešto specifičan, zadnja vuča je bolja ako već hoćeš trkalicu i mislim da je usvakom slučaju izdržljiviji. Nema plivajući zamajac, ima bolje (jače) kočnice, a lako se nabudži da još lepše izgleda (msm dobar je i fabrički kako je urađen).

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/1998_BMW_328i.JPG

još ako nađeš kupe, milina.

4. Ma ima Bertonki do 3 odličnih.

5. Ma kad je Bertone nek je ona što leti.

6. Ima jedan drugar na selu Omegu b 2.5 V6, kupio je za sitne pare na nemačke table je pa se samo po selima zeza. Inače auto leti stvarno, mada i lepo troši. A voze ga i po njivama...

7. Tako moj drug uzeo neđe Brava i raznio kad ga je polomio. Jebi ga, ne'š Fijata paziti lolo

8. Kontam da je ona omega, manje više neuništiva, kad sam video šta joj rade.

9. Misliš? How hard can it be lolo

10. I ja mislih da onu Mareu raskantavam polako, nego slaba ona govna. Sad imam službeno.

11. Marea je već raskantana lolo, ali je kao službeni auto super (bar ona što je bila u mojoj nekadašnjoj firmi).

12. Nije, bila utegnuta, nego nekvalitet, gubi bar dva dijela po rupi majku joj. A i sranje je generalno. Ko Punto najsličnije. Eno onaj na popravku iopet, pa mi dali nekog Partnera. Prazan se vozi, neudobno čudo, ali je službeno najbolje.

13. Uuuuuuuuuu secam se sto je cale jedno vreme imao takvu omegu 2,5 dizel msm da je to bmw-ov motor. Znaci auto leti na auto putu skazaljka oce da obrne krug :D
    Ali cinimi se da je vektra 2005g 2,2 dizel isla jos bolje.

14. Zbilja, jel' ono ta Vektra tragično završila?

15. Jes ali se opravila, prestovala i stavjena nova turbina tako da je posle jos bolje isla.

Evo ovo sto sam sinoc gledao. Ovo je vise za transfer blama http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1772120/%D0%94%D0%B0+%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B0+%D0%9D%D0%B5.html

16. KER SLUPAO TATINO BIJESNO AUTO. ZORICEEEE!

др Зорана Михајловић

др

Sad mi je sve jasno.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.