Automobilizam

1. Ali cinimi se da je vektra 2005g 2,2 dizel isla jos bolje

jel od 120 ks?

Doktor nauka - snagu motora izražava u kubnim centimetrima.....

2. Samo se bojim da neki ljudi ne počnu opravdavat' ovo. A ne bi me čudilo, kad opravdavaju šaranje po autima ako se neko krivo parkira.

3. da da 92kw je pisalo u saobracajnoj

4. Ide dobro ta Vektra s obzirom na snagu.

5. Pa pazi ne znam koliko laze njegov cajger, ali je znao da ide do kraja. Pogotovo posle sa novom turbinom...

6. Laže svaki na veće brzine. 206km/h nova fabrički.

7. Taj motor i saab 9-5 lepo vuče, a teži je od vektre.

8. Pa ono ne znam sta da ti kazem nikada nismo proveravali putem gps-a ili tako nesto, jedino je bio uhvacen od strane radara na 180, nisam tad bio u kolima pa ne znam koliko je pisalo na cajgeru. Jednom smo bili u kolima tata i ja i trkali smo se sa pasatom 5,5 tdi crveno i. I mogu ti reci da nije mogao da nas prati. Jedino ga je cale pustao da nas bude ispred nas na ulazima na auto putu ali cim prodjemo ulaz lagano ga pretekne i tako do beograda smo isli...

9. Au, jes zajebano kad te na 180 u'vate.
    Ali nema ništa jače nego kad pored patrole prođeš 50-60 (po ograničenju) sa svijetlećim diskovima.

10. U pa ovakvo auto mi ima od drugarice momak, jel ovo bjese passat? Nije passat kurvo glupa, to je ŠKODA SUPERB!

11. Nije passat kurvo glupa, to je ŠKODA SUPERB

Исти курац, последња права Шкода је Фаворит, ово после је VW

12. škoda nije auto već nužni prevoz

13. Znam, zguza identični :(

14. Paninaro u pravu, ka i vazda.

15. BOG treba velikim slovom, c c c
    kakav sam Krst nabačio na retrovizor, osvještani

16. Pozovi popa da ti sipa malo svetu vodicu u rezervoar, da osvešta, ne pomaže samo krstača.

17. svaki put kada nove gume stavim dodje Pop da ga okadi, sada je bilo mrsno jer su bile zimske gume

18. Ja samo mirise.

19. Inace, danas sam se vozio u golf 2.
    Gtd kad dobijem dozvolu da mi nadjes nekog finog ide ka zmaj.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.