Automobilizam

1. A čuješ onoga Paninarovog ćemo osposobiti, samo je benzinac. Ali nema veze i na to valjda može da se vozi!

http://auto.blog.rs/blog/auto/noviteti/2014/12/12/novi-audi-q7-definitivno-i-zvanicno-dopunjeno
    http://auto.blog.rs/gallery/108/audi%20q7%209.jpg

2. Turi gasa, pojevtinio odje

3. Ako oćeš onaj Magnohromov bojler, ja imam jedan. Da skarabudžimo to.

4. Neka, odvescu ga ovde neki ga skarabudzi.
    Inace ovde gas bio 89.40 a za 3,4 dana pao na 81.40

5. Kod nas 75 centi. Nafta 1.14.

6. Cuti nek pada jos meni lepo.

7. Kod nas dizlo i benzin strašno pali. Banja.

8. I to je palo za po 2,3 dinara.
    Al gas dosta bas

9. Kod nas mislim da nije pad'o. A dobro, ođe nije pomama za plinom ka kod vas, pa je i logično, ali ima i bisera npr. Bentley + plin...

10. GLE TVOG MERCANA, SKRŠEN SKROZ, A VIDI LADU KOMŠIJE DRAGANA, NIŠTA JOJ. A I NJEMU NIŠTA NIJE, NE MIČE SE, KO DA JE ŽIV.

11. jbt, jednom sam se sudario sa mercedesom, golfa sam tada vozio, meni se kola sprštila ko harmonika a mercedesu ni staklo na zmigavcu puklo nije.

12. Mene se 2-3 puta desilo da me udari novije auto u Golfa i da mi se bukvalno branik ni milimetar pomjeri ni iskrivi, a oni mogu svoj bačit'. To je fino kod sitnih čukanja, ali zbog toga su novija auta sigurnija na većim brzinama, jer ako se ono ne zgužva ti ćeš se zgužvati.

VAZDA LADU PRIJE NEGO MPV NEKI

EDIT:
    Dobar je i Mercedes bio po pitanju štete na auto, ali su "bolji" stariji.

13. Fijat, ford, citroen.

14. Polako se sjebava. Kontam da bi nekom što voli francusku udobnost srce prepuklo kad bi sjeo u klot C5 što nema hidroaktiv (onaj što na Kruza liči).

15. Pa sme li jace od hidraulike

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.