Automobilizam

1. Najprije će biti dovod goriva (mijenjaj filter prvo), a može još biti do pumpe ili dizni (lako se provjeri i uz bocu nafte).
    Inače, koji kamion voziš?

Pogle Prištevca šaljivdžije, tačno će Kursadžija postat'.

2. Šta je ovo koji kurac?

3. Vozilo koje se koristi za taksi u nekoliko država SAD, a krenuli su da prave i ovako za prodaju ta kola zbog solidnog interesovanja. Fazon, američki pandan fiat multipli.

4. E u pamet ih...

5. A dobar je onaj kanal, ima smešnih kola

BMW
    https://www.youtube.com/watch?v=N91FjPJttMY
    PROPO

6. Xaxaxa, ovo Celt bijaše vozio.

7. jesam, ako ne racunas sto je ruzno, jebe sa svojih 200 konja cim pipnes pedalu :)

a ono gore je auto za prevoz invalida jebo vas, nije pravljen da bude lep :)

8. Jes i3, maksimalna brzina 150.

9. pa kazem ti nije neki auto taj i3, pravili ga za zajebanciju, kad vozis pomalo imas osecaj ko da je karting.

mada, ubrzanje od 0-100 je poprilicno zanimljivo, mogu samo da zamislim kako izgleda u tesli ili bmw i8

10. moraces malo da objasnis ne razumijem ti ja ove tvoje mudrosti sa lovcena

11. Prije udesa si ih razumijevao mene se čini.

12. ti si poblenavio cini mi se, prvo uporedjujes ubrzanje sa mancmelouima a onda pominjes neki udes i kao da sam pre toga razumeo.

ako se ovde ne radi o nekoj prefinjenoj metafori, u sta sumnjam, ja bi ti povecao dozu

13. Retrogradna amnezija je izgleda u pitanju...

14. jebote, ne mogu da se prepirem sa tobom, ko da pricam sa televizorom, sta god mu rekao, tera si on neku svoju pricu sto mu u glavi

15. Nije mene cilj da se prepirem ili nešto slično, nego da te izvedem na pravi put.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.