Automobilizam

1. Odlična, imam je u kola.

2. Gtd ne vozim ja, to za rodju sredjujem nešto.
    I jeste bio filter :D
    Doduše, ćeram ga za vikend kod čoveka da proveri kompresiju, čisto da znam na čemu sam.Šta mislite o corsi c 1,7cdti '05, jel se isplati uzimati?Ona ima plivajući zamajac onaj zajeban ono beše?

3. A filter, jebi ga, to je potrošni materijal, moraš da mijenjaš. Bar je za dvojku jeftin. I da je najbolji na naše gorivo ti neće izdržati preko 15 hiljada.

A što znam, ne volim ta tijesna i zbijena auta i uvijek bih izabr'o nešto starije i "normalne" veličine, ali generalno nije loša. Lako je nosi taj motor, ne troši puno, ako ti smeta tvrda je dosta (tvrđa od Golfa), tijesna unutra (kao i većina auta B klase), ali nema nekih falinki da ja znam. Mislim da ima plivajući zamajac. To mu je mana, jebi ga.

4. Ima ta korsa plivajući, ali nije skup mnogo, ceo set kvačila je oko 300-350 eura (nije 1000 kao za mazdu lololo) a izgura jako puno, nema problema sa njim. Bolje gledaj makar Astru G sa tim motorom.

5. Данас сам чачкао око радија, најзад наместио да не губи меморију и сконтао зашто не фатам радио станице... Немам антену, хњо хњо хњо. Што не би било чудно да заправо и немам антену, али ја имам антену, где и треба да буде (у стубу позади), а имам и кабл који би требало да иде до контролне табле, међутим он се негде у том путу губи и сад да га јебеш не знам где да почнем да тражим.
    То би требало испод тапацира на праговима да иде? Пола кола треба да раставим сад у курац.

6. Treba mi neki poznavalac odavde da skokne u PVT hitno.

7. Možda mogu pomoći šta?
    Astre su skuplje neznatno, a i ne znam, ovo mi se više đa nekako.Vozio i jedno i drugo, meni to sve isto jebeš ga, s tim što corsu moš okretati kako oćeš i gde oćeš, ko igračka.
    E a filter sam mu menjao, nema dve iljade km, pre par nedelja.
    enemy uzmi pa sprovedi napred a ovu skini oš ga jebati sad. A i lakše ti je provući je iza table, bar je meni bilo na ovom traktoru. :D

8. E jebi ga, mislim da ti je on ispod tapacira lijevog praga. Nareži CD-ova dok ne otopli malo.
    Ja na Golfa jednog imam dvije antene, ova što je povezana sa radiom na krovu, a druga zavučena u krilu lolo. Moraću na ovog drugog da ugradim električnu. Fin detalj, radio sam ga i na Pasata.

9. Није да ми је нешто хитно, то ми не ради од кад сам купио ауто. Имам усб а имам и цдеова него ме сад кад сам видео кооопка оћу думрем :Д

10. Nisam pomno čitao jeri sam još pijan ali u preletanju mi se čini da o anteni pričate. Zasigurno ide kroz stub, obično suvozača. Oće tu da se prekine jbg. Ako ti baš treba kupi antenu drugu onu digitalnu ili kako već i zalepi je na vrh šoferke, pod krov. Najbolje rešenje. Postojeću ne diraj i ne zanima te kud ide

11. Не могу ја то тако, мора све да буде као што је ориђинално било. А и што би трошио паре ако имам већ антену.

12. А и што би трошио паре ако имам већ антену.

Zato što ćeš više para da sjebeš da rastaviš pola auta lololo

13. KURAC ĆEŠ MOJ PLASTIKE DA VRATIŠ DA NE KRCAJU JEO SAM JA TAJ LEBA

14. БРАТЕ МОЈ МИСИШ ДА ЈЕ НЕКО СЈЕБЕНДИСАО АНТЕНУ НЕ СКИДАЈУЋИ ПЛАСТИКЕ? ШТЕТА ЈЕ НАЧИЊЕНА, ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ ИСПРАВАН ПУТ!

Иначе, онај проблем са струјом је бобина вероватно јер ја неам разводну капу и грану, мени је м43 мотор. Што је добро јер смањује могућности за квар а опет лоше јер је скупља бобина, а опет добро јер није она појединачна штапићаста што кошта 30 еура комад, мада не цркавају све одједном тако да је то опет лоше.

15. Razvodna grana? Ni ja to nemam na m40 :-)
    Kapsujem jeri je i Pseto88 na Bohoru pa da nas razlikuju na forumu na forumu
    Lagano je mogla sama da se prekine brt

16. Pukne to samo ko iz picke brate licna jebena
    pseto88

17. Разводна рука јебем га у уста. лоло
    Па могла је али кад сам скинуо радио евидентни су били трагови нестручног прчкања и недостатак прикључка за антену. Контам да је можда запала позади негде или тако нешто, то ми некако најсумњивије. Ионако су кратки сви каблови који извиру одоздоооооли. Контам лик заборавио да укачи антену, гурнуо је радиом, она запала позади и нико је никад више није видео.

18. Е, ако некоме треба радио
    imghttp://www.dodaj.rs/f/2B/13T/4qKVcxpS/img0525.jpg/img
    Јефтин, а добар, има све - цд мрз усб сд картицу, имам и еуроџек и металну ону кошуљицу, само је естетски мало ружан јер му фали тих пар поклопаца ал оно...
    Извадијо из сакса.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.