Automobilizam

1. Ovo ne bi stavio u kola pa da vozim Golfa
    Pseto88

2. Шта мислиш што сам га ја, ДА СЕ ТАКО ДУХОВИТО ИЗРАЗИМ, извадијо.

3. PRODAJ GA PSETU ON VOZI FORDA BRT HA HA

4. A đe ćeš pored svoje fabričke budžiti drugu antenu, nego fino kad se nakaniš da rasklopiš kola.
    Sad me Boxer asocira, proda li ona žena (Jasmina bijaše?) onoga plavog Forda Ka?

5. Продао сам радио, добар два сома, опаааааа!
    Не знам ти ниш' за ФордКа, нити ме интересује, кровом кочла кад ме слага онако безпотребно, ко да мене боли курац да ли га купује препродавац или обичан чобанин будала.

6. Ali preprodaje Ford Ka. Prodaje Ford Ka zvuči dovoljno teško.

7. (1) Message from Jasmina (5km from you):
    Cao, oces da kupis Ford KA?

Mučenje oko 50 eura zarade, jebi ga.

Dobre vijesti:
    http://www.vrelegume.rs/vesti1/honda-nsx-i-u-type-r-verziji-najava/
    I stara je perverzija.
    http://www.supercarworld.com/images/fullpics/167.jpg

8. Stari kupio '97me u Štutgartu mercedes 814 i rekli mu ako prijeđe milion kilometara da se vrati u fabriku i taj kamion ide u muzej šta već a njemu slijedi nagrada. Zgazio oko 700 'iljada do sada
    Bijaše to prije 18 godina, zna l' ko šta više o tome?

9. Dobar je taj kamion, robustan, a prazan skoro ko auto ide. A ne ko ovi danas Atego i Actros...

10. al' jes' ga i platio 15 000 evra tada i još oko 2000 dok ga je preveo ovamo. Onako, fin kamion, ja ga malo vozio, fino ide. Mada uredno sve na njemu, stari mehaničar pa drži sve pod kontrolom. Alnaser mu je zamijenjen, vodena pumpa, i lamela samo od '97me.
    Jedini problem je što je kratak 5.2m i što mu je motor već ostario
    Sad me interesuje da li je tačno ovo za milion kilometara ne bi bilo loše zgazit' još 300 'iljada jebi ga.

11. http://www.mercedes-benz-stuttgart.de/content/deutschland/retail-plz7/niederlassung-stuttgart/de/desktop/vans/about-us/contact.html

Pazi, kontam da bi mogao da pošalješ mejl ovde, pa da ti odgovore oni direktno ili da te upute negde drugde.

12. Hvala, pokušaću nešto
    Vrijeme da se iskoristi 8 godina učenja njemačkog lolo

13. Stari kupio '97me u Štutgartu mercedes 814 i rekli mu ako prijeđe milion kilometara da se vrati u fabriku i taj kamion ide u muzej šta već a njemu slijedi nagrada. Zgazio oko 700 'iljada do sada
    Bijaše to prije 18 godina, zna l' ko šta više o tome?

Idi na sve moguce Mercedesove sajtove i salji mejlove na svaki mejl koji nadjes tamo kao kontakt. Neko ce sigurno da nadje vremena za tebe, a ako su to rekli tvom caletu tada, sigurno ce i dan-danas vaziti isto. Znam sigurno za jednog lika, tu neko selo u okolini Pozarevca, koji je dobio najnoviji BMW 7 i godinu dana besplatnog goriva na pumpama ne znam koje firme u Nemackoj. Elem, umre mu deda i bila ostavinska rasprava oko kuce itd, sve se lepo zavrsilo, normalni neki ljudi. Njegov cale, stric i tetka podelili nekretnine, a njemu dali dedinu staru mecku i valjda Fokusa novog, ako se lepo secam. S tim sto niko nije znao koliko Mecka vredi. Bese to Minika maltene u fabrickom stanju, deda cuvao, palio svakog meseca,odrzavana bila kao cvet, garazirana, full, jedino sto je nije vozio pa je niko nije ni zagledao. Ovaj momak video da je previse dobra i iscima se on, zvao neke ljude u Mercedesu i rekose mu ukoliko je sve original na autu da su spremni da ga otkupe. On bez provere otera tamo, na slepo i ispostavi se da je svaki sraf na Mecki bio original, deda imao i servisnu knjizicu staru, sve, sve, sve. Rekli mu da bira Mercedes iz E ili S klase koji hoce i da ima to gorivo, a on lik pita je l' moze BMW? :D Na kraju mu dadose BMW sedmicu. :)

14. Tako ću ja Golfa za dvije-tri godine lolo
    Vjerujem da bi rado otkupili neki muzejski primjerak. Ovako neki standardni da otkupljuju vjerovatno bi bankrotirali od kola sa Balkana.

15. Brate jel to ko onaj lik sto ima ceo helikopter raspoljen u delove ali mu fali jedan poseban sraf i zato ne moze da ga sastavi? :D

16. Rekli mu da bira Mercedes iz E ili S klase koji hoce i da ima to gorivo, a on lik pita je l' moze BMW? :D

Хахахахахаха, која глава јебена

17. nesto ne verujem da je ta prica tacna sindjelic.

daju ti bedz i neki sertifikat kad predjes vise od milion. dal mislis da je taj jedini ko je preso, pa mercedes firma deli BMW za to.
    jos kamion

http://www.mercedes-benz.ch/content/switzerland/mpc/mpc_switzerland_website/de/home_mpc/bus/home/buses_world/bus_driver_community/members/what_we_will_do.0002.html

18. doduse ajd, ovo za autobuse :)

19. Meni su ovu pricu pricali dva coveka, koja se ne poznaju, za istog lika, to mi malo prevelika slucajnost... :)

20. ma ima te urbane legende, nemoj si naivan, bilo bi to u novinama da je tacno.

http://www.autobild.de/artikel/mercedes-benz-240-d-mit-kilometerrekord-47135.html

evo ovaj grk za 4.6mil dobio novi C200. kaze za vreme rata bio vise od 800x od soluna do beograda da vozi lekove.
    sto nema mako vise price o ovakvim ljudima po bljucu, nego hapsenja ane mihajlovski jebem li im mater.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.