Automobilizam

1. mozda prodavao doduse, al nema veze, GRCI BRACA JEBEM IH U SOLUN!

2. Pa sta znam, meni je bas nekako realno da im odvezes oldtajmer u salonskom stanju i da ti oni daju nov auto jebi ga...

3. Sto ja ne nadjem neku stalu punu oldtajmera ko onaj Amer ili sta je vec...

4. jeste, ali ovako nesto, ne za milion, i definitivno ne da dobijes BMW za mercedes. ako to radi firma radi zbog reklame, i ako nije bilo u novinama nije ni bilo, neko laze.

5. Kad smo kod taksija, ima u Pančevu jedan što već 20 i kusur godina taksira jednom w126-icom. Lik je još vozi, prešla je oko 1 200 000 km, mada je radio neke polu generalne i to je vozio kod burazera njegovog u Nemačku da je tamo rade. Vidim da nije dobio nov auto xD. Mada fenomenlno izgleda, dosta je licka, zeza se kaže da je bolja od nove.

6. Sasvim je moguće da 'oće da otkupe muzejski primjerak, još ako je prva boja i prešao neku smiješnu kilometražu. To nema cijenu...

7. A normalno je da ćeš dobiti kurac kad im dovezeš kola koja su prevalila milion, jebi ga.

8. celte jel ti verujes svemu sto izadje u novinama? O.o o.O

9. jeste, ali ovako nesto, ne za milion, i definitivno ne da dobijes BMW za mercedes. ako to radi firma radi zbog reklame, i ako nije bilo u novinama nije ni bilo, neko laze.

Otkud znas da nije bilo? Pa nije to bilo juce...

10. Ne znam, ali uhapšena Ana Mihajlovski?!?!??!?!??!?!?!!?!??!?!?

11. Ko je Ana Mihajlovski?

12. Aha, pogledao sam. Ko je jebe.

13. Xaxaxaxaxaxaxaaxxa ja sam sad izguglao za anu. Jbt celte ti samo pratis zutu stampu. Celte da nisi ti njihov insajder?

14. Jao kako mi se svidja ova crvena:

https://www.flickr.com/photos/shanafin/440692652/in/photostream/

Od 0 do picke za 3,2 sekunde.

15. sindjelicu, ovo ti je klasicna kafanska lazovska prica, i ima sve elemente takve price sa konacnim epilogom da se paljevine loze i veruju da je tacna.

16. Мени исто нису реалне скроз те приче. Па као да они немају својих музејских примерака који су шест пута бољи и оригиналнији од било чега на путу. Мада не кажем да није могуће, ал можда за неке јефтиније моделе. Јес неко ће да се одрекне 50-60к евра профита јер си се ти појавио у олдтајмеру на капији фабрике. Уосталом, добар олдтајмер свакако можеш да продаш за фине паре. Али опет не и да купиш нов ауто из исте класе за тај новац.

17. enemi, ali ovde je jos fora na kraju da taj drugarev drugar iz jajinaca doso sa milion km, i direktor mercedes mu kaze Pero, ja cu ti dam S klasu za ovo, a Pera kaze jok ocu BMW, i Hans Peter sta ce, da mU BMW

18. sindjelicu, ovo ti je klasicna kafanska lazovska prica, i ima sve elemente takve price sa konacnim epilogom da se paljevine loze i veruju da je tacna.

Dobro, nebitno vise, cak i da je tacno, ja nemam ni tu matoru Miniku. :D

Gledam sad slike iz Mercedesovog muzeja sto miki postavio. Jebo te, da svrsis...

19. Иначе ја планирам мог бмв-а да чувам док не умрем, а пошто ћу до тад већ да купим још неколико аутомобила и да поћоретам и занемоћам па ћу и престати да возим, кад бацим кашику отвориће моју гаражу, скинуће покривач и тада ће настати легенда у фазону: деда га чуво у гаражи није га возио, ко јуче да је изашо из фабрике на бројачу толко и толко км...
    А ОНО ЈА ПРОМЕНИО СВЕ ШТО СЕ ПРОМЕНИТИ МОЖЕ, ГРУВО ГА ПО АУТОПУТУ ИШО У СЕЛО ПРЕВОЗИЈО ПАПРИКЕ ШЕС ПУТА ВРАЋО КИЛОМЕТРАЖУ КО ИМ ЈЕБЕ МАТЕР АХАХАХХАХА

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.