Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
uzmeš saksa sitroena 1.1 i jebe ti se
uvek ćeš ga prodati za iste pare
malo troši
cela izvedba mehanike mu je na nivou jacih modela pezoa znači radi na minimalcu snage
da ga ganjaš večno
Kako otrežnjujući odgovori, sve više i više otvaram oči, samo nastavite, blizu sam katarze, evo još malo samo fali i počeću na svet da gledam drugim očima
Pa ja ne znam kako sam se samo drznuo da pitam nešto tako glupo, da li će mi ova elitna zajednica ikada oprostiti oh bože
bolje da ganjaš saksa par godina i skupiš za a3 i vozaš pičke. deluješ ozbiljno
iako ova zadnja serija ima skrnav enterijer
On sa ovakvim mentalnim sklopom nikad neće stići do A3. Zato mu i predlažem neke razumljive ali kokuzne automobile.
Ma kakav ford, to ce ga zaviti u crno, bolje neku kutijicu i stedjeti stedjeti samo stedjeti. Za 5 godina imace ljutu masinu, to bjese cilj ono?
uvek ćeš ga prodati za iste pare
Zašto misliš da će vektri za recimo godinu dana pasti toliko cena, a saksu neće? Ukoliko je dobra vektra uvek će moći da izvuče kintu.
Ja lično nijedan auto nisam prodao ispod one cene za koju sam ga uzeo, mada opet uglavnom uzimam krševe pa ih vozam kraće vreme.
Ma najbolje da kupi mesečnu kartu za bus tu po kragujevcu i aj zdravo, od ostatka da plaća taksi i ima da se navoza. Ili za ostatak para od mesečne da uzme (kao što su meni savetovali kada sam uzimao prva kola) što boljeg i što novijeg juga ili stojadina.
Pa imam što boljeg i što novijeg juga xd
Ali u pravu su ovi ljudi, a i gtd što veli, ford bi me zavio u crno, pa haha čuj ford jebote to vozi samo sirotinja najgora serem se u takav mentalitet, bolje da rasečem balon od 5l da ne bacam pare na kupovinu kasice, da stavim ovo što imam i dinar po dinar od kusura iz prodavnice, pa zdravlja bože za jedno desetak godina jedan audi bre a3 da vozim pičke ipak je audi iz svetog trojstva nemaca, kako me nije sramota opela da pomenem i to bilo koji model koji nije insignija pa gde mi je pamet bila
Šećam se kad sam radio na građevini i pravimo mi jednom čoveku kuću na 4 sprata. Pita on nas, na koju visinu ide plafon, kažemo mi nešto tipa dva metra i osamdeset. Ode on, nešto računa i vraća se, kaže diži plafon na četiri metra.
Mi ono kao, koj ti bre kirac jesi normalan, ko još ima toliko visoke plafone. Kaže on nama, računao sam, ako spratovi budu na 4m onda će moja kuća da bude najviša u celom komšiluku.
E to je seljački mentalitet bajo moj.
Taj lik je imao dva forda, al ona američka velika neka
Tilmo da nema taj lik slučajno istetovirane pop Đujića i geometra Kalabića na stomaku i voli da ih poji pivom kada čuje zvuke rodnog kraja?
I je li kuća bila u blizini novoga sada?
Nije taj, ovaj je iz Niša.
A kad si pomenuo stomak, ovaj lik je imao veliki stomak ali je pričao da nije debeo, nego da mu je vračara rekla da mu je neko crnom magijom ubacio loptu u stomak.
Čudan lik skroz.
Tilmo nije tesko provaliti da dođoš misli na Miličića. Miličić ima solidnu kuću.
A nije tesko ni shvatiti da se lik sprdao losim forama da je progutao loptu, tj. prodavao vam fore koje inace prodaje deci. Spratna visina od preko 4 metra ima smisla u mnogome. Ali ne za kucu.
https://www.youtube.com/watch?v=Yn3foW6vKis
Brao šerloče..
Ima u kući primene, samo što ti treba veća visina pa da recimo postaviš galeriju.
http://relja-jr.com/graphics/galerija-gradjevina-001.jpg
A možda mu i treba 4m pa će da 0.5m - 1m da iskoristi za spuštanje plafona i da ugradi osvetljenje tu itd.
Ma nije lik u tom fazonu. Hteo toliko sprarova al mu se nije uklapalo da mu kuća bude najviša u kraju, pa tempirao. Čak je tražio da mu njegov sprat napravimo skroz bez prozora, plašio se da ga ne snima avaks satelit.
Čudan lik skroz.
Tako, samo napaljujte Tilma da laze.
https://www.carscoops.com/wp-content/uploads/2018/02/2019-mercedes-maybach-s-class-04.jpg
https://www.carscoops.com/wp-content/uploads/2018/02/2019-mercedes-maybach-s-class-06.jpg
Oh