Automobilizam

1. opel najjaci auto, reme opet nubuje

2. Aleksandarkg da li si razmisljao o novoj daciji, a i korejski proizvodjaci danas prave ozbiljne automobile.

3. Jel ga zajebavaš ili mu stvarno predlažeš daciu i koreance?

4. Pa ne bih baš neke glupave žutaće poput daevua ili hjundaija, ali kia... Još sam načuo da ima 7 godina garancije i najmanji broj kvarova na 100 automobila, ali ne znam koliko je to sigurno sad...

5. Nemojte mi toliko pomerati dupe pls pls pls stvarno sam pitao neke nenormalne stvari za ovu temu, izvinjavam se puno što ste se našli uvređenim, evo možemo diskutovati o druk ležaju recimo

6. Ne moraš uzeti auto od 20k eura ali uzmi nešto vrijedno riječi "automobil" a ne nekakve autiće koji će te odvesti sa tačke A na B. To može i bickl, moped kurac palac. Samo gledam dokle ćete nabrajati neke šklj modele oronulih proizvođača. Ne bih srao po Opelu da gledaš neku Insigniu ali vektru niko ne vozi u mom naselju već 10 godina iako važimo za favelu.

7. Vektra mane rekli su ti pumpa i jos letva volana, uobicajeno kod opela jbg.
    A ona ili fokus dvije klase razlicite su.

8. Ne fali vektri ništa, ne zezaj ga, ima po neku manu (kao i svaki auto), ali je generalno dobar auto za te pare.

9. trulež skrnava od prvog modela
    u autu ne mož opstati koliko loša izolacija
    kao da ti glava motora stoji ispod dupeta
    plastika kao da su je lili u staroj pazovi na liniji za dečije noše
    a što rkava koječega
    zaglupi se totalno
    i to od najstarijeg modela (kome nije za zameriti) pa sve do zadnjeg modela

10. Preporuči mu opel kadet i on je dobar strava

11. Ja bih mu preporučio da uštedi još malo, ušteka sa strane, nađe neki poslić pored toga kojim se bavi i onda kupi automobil vrijedan pažnje i truda. A do tada, nek gasa šuze. Jebiga, svi smo imali takvih perioda.

12. putujem svako malo na posao sa vektrom
    ne vozim al ono bez muzike ozb ne možeš da voziš

13. Sto drkate coveka jebote

14. 2500 evra je sasvim dovoljno za nesto sto ce ga ok sluziti prelazi sa jebenog juga,cuj ovog nadji neki poslic sa strane ustedi malo aj bezi jebeno. prosecni auto u srbiji ne vredi vise od toga.

15. kupuj nešto sa što manje kubukaže i što manje konjaže i ganjaj to dok ne nađeše neku aždaju
    ti prdavci malo troše i jeftini su delovi a cena im ne pada tako lako

16. Uzmi golf 4 ili 3

17. Slušaj Saake..do sad sam tolerisao tvoje prisustvo na sajtu i tvoje pokušaje da ispadneš prepametan...sada na tome hoću da stanem na kraj. Odjebi više bre nemoj da se zameraš svakom drugom vukajlijašu i da zakuvavaš svađe jer iako si (sam, prim. aut.) zensko ja sam u stanju da ti razbijem pičku pesnajama i da krvariš do bola, jasno?

18. Uporan si Andre al moram malo da probudim duh u družini. Strašno je da ljudi ovako glupo razmišljaju. Ti si tu tek 8 mjeseci, al nije bilo ovoliko praznoglavaca trust me.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.