Automobilizam

1. Jebem ti mercedes i njegove kubikaze preko 2000 kubika bas.

2. Vozim B7 i tebi bi bolje bilo da uzmes neki VW a ne neke xsare fiate opele i ostali otpad koji namjerno pisem malim slovima.

Imam već par meseci vw bora 2.0 benzin, više nego punoletan, nije loš za tu cenu. Meračio sam za kasnije 407, ali sam odustao, hoću mečku neku da uzmem ili volvo s60.

3. Koji je problem s tim osim registracije?

4. Volkswagen je najbolji automobil za nase prostore pa volio ga ti ili ne. Mozes ti voziti i neku mecku porsche bmw ili audi ali to je vec za malo bogatiji ekipu. Tim peugeotima, renaultima, opelima i slicno cijena brzo pada a i interesovanje za tim modelima zajedno sa njom.

5. Lupas Sake bas
    Ovo gore Torazulua pitam

6. Samo pogledaj 508 peugeot ili insigniu opela. Najdivniji i najbolji modeli iz svoje korporacije ali im cijena naglo opada u odnosu na neki passat ili pak octaviu.

7. Sake zvucis kao jedan od onih sto vole da uvezu nemacku kantu koja je presla 250k a onda kenjas komsiji kad je uzeo novu oktaviju i pricas mu sta si mogao da mu nadjes na moblie.de

8. Pa samo registracija. Uzo bi ML 270 cdi recimo sad, ali ne mogu da se nateram da dam tolike pare za registraciju, na invalida necu da registrujem, isto ko sto necu da sterilisem macka, sujeveran sam sta da radim.

9. A ne znam registrijes jednom godisnje pregrmis
    Normalno nisi lud da gladujes na ustrb registracije
    Taj 270 je najbolji Mečkin motor inače
    Ja npr 3.0 X5 platim registraciju lagano nije mi zao al nesto se pojebao plin bio mene mrzelo da namestim odma i 3 meseca vozio na benzin. Dusa me bolela npr za to kad znam koja je razlika u parama

10. Ne znam kako zvucim, moj passat presao 103 hiljade nedavno ga uzeo 2013 godiste koza 2.0 4motion 15k eura okruglo placen. Ja ne znam sta vi radite momci kolike su vam place al meni je ovo najbolji izbor.

11. I da uvezen je iz njemacke, ni u tome ne vidim problem necu kupovat kod nas kad je neki saban razdrndo po nekim pickovcima. Uozbiljite se, evropa je evropa a balkan je kurac

12. SAKE VOZIS LI LUBENICE PO VASARIMA U PASATU HA HA HA

13. Pa ti si gori, prebacio x5 na plin jebem ti zito pa cale mi vozi ml 2012 trosi ko bog al je covjek gospodin nece prebacit na plin kad ima. Nije zvaka za seljaka kosmajac, bolje ti je da ti uzmes kakvog punta 1.2

14. I ovaj hoce ml da uzme nema za registraciju ajd momci uzmite mistrije u ruke ,potrpajte se u kakav kombi iz '86 i na gradjevinu.

15. Generalno, sirotinja ste i materijalno i dusevno. Nadjite neko zanimanje a ne da vas dusa boli sto vam 3.0 trosi 12 litara.

16. Druže nije 2011 da lupetaš tako

17. I kosmajac nemoj da lažeš čoveka, najbolji motor kod ml je 350. 270 je oskudna nije SANG JONG REKSTON

18. Nije rekao da nema, nego da ga boli duša da državi da tipa 800 evra za registraciju kola. Ajde da srede puteve i to, nego su putevi užas, a sve pare spičkaju u onu stvar neke svoje starlete jer da nisu na vlasti ne bi one stvari videli ni kurca omastili.

19. Sačekaj Sake pišem malo duži post da ti dokažem da nisi u pravu

20. Znam ja dobro zašto je rekao da ga duša boli, ne treba mi prevodioc a pogotovo ne za kosmajčeve izjave. Jel tebi priliči da neko ko bleji na vukajliji po vazdan vozi neku x5? Verovatno onaj 3.0 2001-2003 sa onom ofucanom kožom i niskorezolucijskim board computerom, pa to mu eto mogu oprostiti

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.