Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sake nacin na koji se ponasate odgovara dzesiju koga drzite na avataru,malom prepotentnom pederu
Doboš ako mu je žao da daje pare državi koja kako kažeš ništa ne radi, on lepo nek nađe posao u nekoj evropskoj metropoli pa da viđa tu korist. Svakodnevno daješ pare državi putem poreza pa ne vidim da se nešto predomišljaš da li ćeš uzeti Milku ili Galeb.
Urazumite se dok ne bude kasno
Što da ne, šef servisa u kome radim 90% radnog vremena provede na 9gag-u, niko od nadređenih u firmi mu ni reč nije rekao, a ima 3500 evra platu. Stoka švedska.
A možda bohor radi sezonski ili šta ja znam, par meseci rinta pa se posle zeza po vukajliji, njegova stvar. Možda mu je neko ostavio firmu razrađenu ili 5 stanova pa ih daje u rentu i sprda se.
Pa i da ima taj x5 ništa mu ne fali. Bar po meni.
Nikako ti ne ide ijekavica. I kako te vise ne mrzi da glumatas sa duplih naloga jebote smorio si u p.m.
Box, sve sto treba da dam drzavi mi tesko pada, ne mogu i to ti je.
Isti kurac, ja imam platu 2000 evra, posle švedskog poreza dobijem na ruke 1400. Uzimaju pare da bi izdržavali koješta što su dovukli na socijalu. Udri konja koji vuče im je seljačka logika.
Al zato daju ciganima, arapima itd. socijalu od 1000 po odraslom članu i 780 po detetu, plus što im dotiraju za rentu, dobijaju bonove za kupovinu hrane i garderobe itd.
Ja ne znam zašto moji komentari nekoga uznemiravaju, šta oćete da se svi slažemo u svemu? Pohvalio sam VW jer vozim ne baš neki smećarski VW tipa Jette iz '88. A vi ste počeli da zajebavate. Smatram da je X5 ili Ml na plinu snobizam ako se pritom hvatete za glavu za registraciju. Ja sam mogao da posudim pare od ćaleta i da uzmem neka besna kola ali ovo je moj nivo, ovo je ono čemu ja mogu da plaćam održavanje, registraciju i sve što je potrebno.
Dobro
https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11816666/lada-vesta
https://images3.polovniautomobili.tv/user-images/classifieds/1181/11816666/a7c62de2b0ff-800x600.jpg
A dobro 10k za nov auto s' plinom.
Odlično rusko voz'lo.
Da, bas seljacka logika, kako mogu prema jadnim radnicima :(
Pa brate ako radis u Srbiju za sicu za sta si ocekivao tamo sa radis nego za svedsku sicu?
Boh pusti ga, x5 ti je bomba
Ma ajde da je normalan porez, nego ga nazove solidaran porez (pored poreza na dohodak). Koji kurac solidaran porez ako se ja nisam složio da dajem skoro 200 evra mesečno ciganšturama raznih vrsta. Zajebi to, manji porez je bio kad sam tek došao.
Skandinavija je raj za socijalu, ja bi samo od socijale živio ko ameba. Jebo ciljeve i uspjehe samo monoton život bez ijedne svjetle tačke.
I socijalnom slučaju u Švedskoj su veće šanse da sa hiljadu evra primanja mesečno postane hustler od radnika u Srbiji sa oko dvesta evra u novim dinarima, koji me po obezvređenosti sve više podsećaju na forintu
U pravu si, ipak su trebali pitati neke radnike iz Srbije prije nego sto su uveli taj porez.
Ziva istina
Ne znam sta da mislim
Mada unutra su ga uboli bruka bas
https://youtu.be/ZD_NmpR6m8Q
da primas 6000 davao bi 3000. da primas 10000 davao bi 6000. 30% sto ti placas je normalan porez, u srbiji je veci od toga. tamo bar ako se razbolis, odes u bolnicu pa te lece bez da organizujes sms akciju "pomozite mikiju".
u srbiji samo izgleda ljudima "nema porez mi dobijamo neto platu". kurac nema porez, pitaj nekog poslodavca. samo napravljeno da ljudi maltene ne vide koliko od onoga sto zarade daju vucicu, da znaju napravili bi revoluciju ko francuzi.
daleko bilo da ti daju pare prvo na ruke ko ovde u svajcarskoj pa da ti stigne racun jednom godisnje da platis 40% godisnje zarade ili koliki je vec porez u srbiji. vilama bi terali sve u drzavnim sluzbama
recimo, neko ko ima neto platu od 500€, primao bi oko 850 i stizao bi mu svakog decembra racun da plati oko 4000€ drzavi.