Tilmo, priloži platnu listu i privatan automobil u vidu slika sa ispruženim srednjakom u donjem levom uglu, tako ćemo znati da si to ti i više ti niko ništa nemože reći.
Nije stvar u polu, nego u onome šta piše na njemu. Ja nikad službenim kolima na kojima piše nešto ne bih išao u pičarenje. Jbt, nikad ne bih otišao sa jebenom kijom sid karavan koja je izlepljena logom i imenom firme. Blam je i ovako je voziti na poslu.
александаркг
Pa ja ne znam miki kako te nije sramota da lažeš narod da jedan komercijalista nema 95k dinara
Čuj 45000, pa sram te bilo.
Obožavam da bezočno lažem ljude i da širim dezinformacije.
Uf, gluperda bugarska bi išao da juri pičke u terenskom Polu. Jebo Polo pa i da je 3017 godište. Ja zamišljam kako staješ ispred nekog kafića i izlaziš iz Pola onako zamašćen od kulena koji ti viri iz usta, a u lokalu nastaje poplava od toga koliko su pičke ovlažile kad su te videle takvog i počinju da se tuku koja će pre da stigne do tebe da je voziš u igraonicu na piće, a posle toga kući uz prigodan poklon paket Zlatiborca.
gonzo
Uf, gluperda bugarska bi išao da juri pičke u terenskom Polu. Jebo Polo pa i da je 3017 godište. Ja zamišljam kako staješ ispred nekog kafića i izlaziš iz Pola onako zamašćen od kulena koji ti viri iz usta, a u lokalu nastaje poplava od toga koliko su pičke ovlažile kad su te videle takvog i počinju da se tuku koja će pre da stigne do tebe da je voziš u igraonicu na piće, a posle toga kući uz prigodan poklon paket Zlatiborca.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pa ja ne znam miki kako te nije sramota da lažeš narod da jedan komercijalista nema 95k dinara
+ dnevnice
Tilmo, priloži platnu listu i privatan automobil u vidu slika sa ispruženim srednjakom u donjem levom uglu, tako ćemo znati da si to ti i više ti niko ništa nemože reći.
9cm
U stvari i saobraćajnu i reg tablicu, tebi se nemaže verovati na reč
45k ima Granjka, permutovao si
Paninaro pozdrav prijatelju
Na piće, pred punim kafićem, sa STILOM sa slike, otišli bi:
Dođoš, Bobrok, Pseto, GTD, Gonzo, Aleksandarkg.
Sad zamišljam te face nabijene u ovom stilu na vranjske table kako otvaraju ova vrata i izlaze aaahahahahahah krv ti jebem ovo je odlicno.
https://s13.postimg.org/w30croc5x/IMG-013bbac2bf70eb3f146ffaae6d4cab60-_V.jpg
pozz Bohore! ovo auto postoji jbt... mislio sam da se sprdate.
Nije stvar u polu, nego u onome šta piše na njemu. Ja nikad službenim kolima na kojima piše nešto ne bih išao u pičarenje. Jbt, nikad ne bih otišao sa jebenom kijom sid karavan koja je izlepljena logom i imenom firme. Blam je i ovako je voziti na poslu.
Obožavam da bezočno lažem ljude i da širim dezinformacije.
E ajde neka počne neko da se smeje sad na ovaj post sa nama u kolima pa ću ja da se nadovežem
Iako sam ja glasao za pola, no nema, to ne zna da ceni dok mu ne nabiješ kulen pozadi (u gepek mislim xd) i jbg
I iz ovog Stila kad izadjem izasao je veliki Bohor koji pleni tako da auto ostaje u senci
Da, očajan ti je ovaj post Tilmo sad ozb ovo sa zamisljanjem ne sad da bih te drkao kao
Pre bih parkirao stila jer ja imam stila ;)
I iz ovog Stila kad izadjem izasao je veliki Bohor koji pleni tako da auto ostaje u senci
Kaži mi da se zajebavaš brt..
http://www.maslacak.net/upload/maskote/zlatiborac-new.jpg
Ovo kada avanzuje.
https://farm1.static.flickr.com/526/31844251261_dc5f6b3497_o.jpg
Dobro, dođoš i gonzo ubiše iole neku zajebanciju. Jbt kakve glave.
rekao bih da se dođoš zajebava ali gonzo baš upire da te što više uvrijedi