Automobilizam

1. da, gonzo je takav, hahahah

2. Normalno da se zajebavam. Nek' i on mene zajebava za moj posao, zato smo i ovde.

3. Naravno tu je Bombas da se javi. Ti imaš ozbiljnu potrebu da budeš polivan govnima, vidim da ti nije bilo dosta proteklih dana na temama o Zvezdi i Partizanu. Idi bavi se Vučićem, naprednjacima, zaverama protiv Partizana, to ti najbolje ide.

4. Ovo sve je imalo šaljiv ton. Koj ti kurac da ulećeš i mračiš jbt. Nemaš 11 godina druže.

5. Kupili su Zafiru pa sad sedi u trećem redu sedišta, pa je besan.

6. Kakve fore padaju ne vjerujem

7. Ali od tilma najvise blam vata ka vazda

8. Ovo sve je imalo šaljiv ton. Koj ti kurac da ulećeš i mračiš jbt. Nemaš 11 godina druže.

Moj posto je takođe imao šaljiv ton, ko te jebe što se lako vređaš.

9. ne možeš da ga mrziš. gonzo je maskota

10. Rasni je maskota, Žajk, a Gonzo je ispod njih dosta. Baš mračan tip sa kratkim fitiljem, da mu nisam u blizini brt..

11. Gonzov jedini post koji stvarno vredi. Sa teme sranje s imigrantima, sećamo se:

gonzo
    Greota da ostane na dnu prethodne strane.

Haha za par godina eto Rasnila u Oko magazinu u svojstvu geopolitičkog konsultanata
    RASNI: Ograda je spas

Geopolitički konsultant Stratimir Rasni podsetio je tokom svog gostovanja u magazinu OKO da se on od početka imigrantske krize zalagao za podizanje ograde i da se napadi u Parizu, u kojem je poginulo 150 i ranjeno preko 250 ljudi, u tom slučaju ne bi ni dogodili. Gospodin Rasni rezignirano je naglasio da predsednik Francuske Fransoa Oland nije želeo da posluša njegov besplatan savet povodom podizanja ograda i zbog toga ga navodi kao najvećeg krivca za tragediju u Parizu.
    - Žalosno je što gospodin Oland nije želeo da na pravilan način shvati moju poruku. Mesecima sam preko sajta Vukajlija objašnjavao ljudima do čega će dovesti nekontrolisani priliv imigranata sa Bliskog istoka preko Turske, Grčke i dalje preko Balkanskog poluostrva. U početku mi niko nije verovao, a mnogi su me nazivai ludim. U toj kampanji napada na moju malenkost prednjačio je izvesni globalista Autobus, kao i Kosovar Pseto. Podršku mi je pružio samo zaposleni u državonj služni Granjka, ali su naša dva glasa bila nečujna u početku, tokom kakofonije prozivki i nerazumevanja - podsetio je Stratimir Rasni na same početke svoje borbe za istinu.
    Međutim, vremenom se situacija menjala. Stratimir Rasni ističe da je bilo i neutralnih glasova poput budućeg banderaša Remea i obrenovačkog gljivara Valdemara zvanog Limeni koji nisu pomogli njegovoj borbi, već su je šta više i otežavali. Ipak, Rasni se nije predavao u svojoj borbi.
    - Danima sam izveštavao o prilivu imigranata i apelovao na aktuelnu vlast oličenu u Njegovom visočanstvu Aleksandru Vučiću Debeloustom Prvom da ozbiljno shvati bezbednosne pretnje koje se mogu pojaviti u Srbiji. Međutim, nije bilo pravog odjeka, a država je nastavila da prima imigrante. Naše bezbednosne službe prikrivale su podatke o brOju imigranata koji su napustili Srbiju, pa nikad nismo saznali koliko je njih ostalo u Srbiji. Po mojim informacijama sa dobro obaveštenih foruma, veliki broj izbeglica ostao je kod nas kako bi ispunili svoj životni san i radili kod privatnika za 20.000 hiljada neprijavljeni i bez godišnjih odmora u smenama od po 12 sati. Iako ovo deluje nerealno na prvi pogled, oni bi se na taj način infiltrirali kod nas i u svojstvu spavača bili spremni da dignu bunu protiv dahija i vlasti SNS-a - ističe Rasni.
    Iako situacija posle Pariza ne deluje ni malo ružičasto, Stratimir Rasni ističe da se ta boja može vratiti redovnim gledanjem Farme, kao i da će Parovi biti ključni za smirivanje tenzija.
    - Moj savet vlastima u Srbiji je da se hitno preuzmu koraci u predupređivanju potencijalnog haosa. Smatram da je rešenje u aktiviranju tajnog protokola BIA, predviđenog za ovakve situacije, pod nazivom ''Rijaliti za miran san'' kojim bi se stanovništvo usmerilo ka intelektualno sadržajnijim emisijama u kojima bi likovni umetnici (ko je rekao Kristijan Golubović), kao i brojni muzički umetnici doneli građanima preko potrebni predah od meteorskih reformi lidera u regionu, kao i od situacije sa imigrantima - zaključio je geopolitički konsultant Stratimir Rasni.

12. ne možeš da ga mrziš. gonzo je maskota

Rasni je maskota, Žajk, a Gonzo je ispod njih dosta. Baš mračan tip sa kratkim fitiljem, da mu nisam u blizini brt..

Koji li ste kurac onda vas dvojica da mi je znati.

EDIT: Taj je stvarno bio dobar Bobe, ali kenjaš za ovo da je jedini vredan.

13. :D
    https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2018&mm=03&nav_id=1364910
    Inace u Hrvatsku visok procenat ovako jer garanciju produzuju na neke djelove i dobijaju nesto malo bonova u ovlasceni da trose.

14. Radi u Informeru hahahahahaha

15. Opet mučenici sa duplih naloga.

16. Hahaha, nemaš muda ni da navedeš konkretne niknejmove gonzo.

17. pazi se, ima da te ocrni u informeru.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.