Automobilizam

1. Vec tri proizvodjaca automobila se bore protiv seksizma, svaka cast.

2. A je li realno da i f1 ukida one djevojke haha
    Poslije 1.6 motora jos jedan sjajan potez

3. Noćas sam se trkao sa Alfom 159 klošarskom i jebo joj kevu. Kakva satisfakcija kad jebeš kevu klošaru šabanskom koji se tripuje da vozi neku makinu kad vidi onog zmijolikog zmaja na volanu usta ih bre jebem klošarska ubice na cesti

4. F1 sve bolje poteze vuce, sve je dosadnije govno

5. Kultard Sumaher Sumaher Fizikela Montoja Barikelo Vilnev Truli Hajdfeld Hakinen Rajkonen beba Sato i Olivije Panis e to je bila f1 plus Hajnc Harald Frencen

6. Evo kako su postrozili tehnicke preglede ovi se i sijenke svoje boje da ih zatvorili ne bi.
    Vratili covjeka sto ima xenon bez prskalica, inace fabricki je tako na mnogo auta ko nije upucen. I oni kad ih je pitao zasto ga vracaju rekli da mu trebaju prskalice da bi hladile farove hahaha
    Ne znam je li smijesno ili zalosno

7. E da, jammeri za radar, ali oni sto se stavljaju umjesto parking senzora. Dje da nabavim i koliko kostaju.

8. E vrh, odje ih naci ne mogu nidje

9. Tojota ove godine obustavlja prodaju dizela u Evropi

10. Ali koliko su se izložili sa tim smaranjem o zagađenju od strane dizel motora, neverovatno. Najjače da su automobili sa dizel motorom najstrašniji zagađivači na planeti, pošto inače ne postoje rudnici uglja, gas se ne vadi iz škriljaca i tome slično. Ne, najveći problem je dizel motor.

11. gonzo, ajde razmisli dobro, koliko poznaješ ljudi koji imaju automobil, a koliko rudnika u Srbiji možeš da nabrojiš??

12. Rađ, ne pričam o Srbiji već u globalu.

13. Радјард Куплунг
    gonzo, ajde razmisli dobro, koliko poznaješ ljudi koji imaju automobil, a koliko rudnika u Srbiji možeš da nabrojiš??

+1
    Pa i u globalu

14. Pa niko ne kaze da tojota nece prodavati dizele jer zagadjuju jbg ne isplati im se sig.
    Inace prenaduvana prica realno, rjesenje za smanjenje zagadjenosti ulaganja u masovni odnosno javni prevoz je ko oce da doprinese ekologiji.
    Mene licno boli kurac za to, vozicu dizela, vise mi se isplati jbg.

15. vozicu dizela, vise mi se isplati jbg.

meni je najjace sto ovaj segment niko ne dira, smanjenje cijene benzina se ni ne pominje.

16. Inace prenaduvana prica realno, rjesenje za smanjenje zagadjenosti ulaganja u masovni odnosno javni prevoz je ko oce da doprinese ekologiji.

Upravo sam to i napisao u prethodnom postu. Deluje mi sve jako isforsirano, a to što Tojota prestaje sa prodajom dizela i nije neki znak jer je njima primarno tržište svakako SAD, a tamo sigurno ne prodaju dizele. Mislim da čak i nemaju veliki postotak prodatih vozila u Evropi sa dizel motorom.
    Onolike industrije svega i svačega po svetu, ali je najveći problem za vazduh dizel motor. Baš. Kad su već toliko svi brižni ekolozi što odmah ne pređu svi proizvođači na plin i ćao. Realno tehnologija već postoji i ne mora da se čeka da se usavrši još mnogo toga kao što je slučaj kod automobila na struju zbog konačne cene proizvoda.

17. Pa to brate, tojota sad slabu paletu dizela ima i ne isplati im se da ulaze sad dosta para u razvoj, a nece da kupuje tudje. Zato hibrid uvode umjesto njega koji u gradu smanji potrosnju sto jebe benzinca. Bila je akcija rav4 hibrid neka, bas ih je dosta kupljeno.