U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Al koja god da je tema, on uleti sa najgorim psovkama i mržnjom iz duše. Ne znam koj ti kurac gonzo. Al svaku zajebanciju odvučeš u čemer jbt.
Tilmo ajde otkači se malo od mene, ti si se namestio od prethodnog puta kada si hteo da ispadneš baja pa si zajedno sa ovih nekoliko duplaka rešio da me prozivaš i sad kao prosipaš priču da ja ulećem sa psovkama i mržnjom. Eto koji mi je kurac, a čitava priča nema nikakve veze sa zajebancijom na koju toliko pozivaš.
"sa ovih nekoliko duplaka"...ovde si i mene svrstao..ja koji sam se ponizio pred bogom-prvo i osnovno-pa onda i pred ljudima.koji je svoj ego sveo na minimum.sram te bilo klevetnice.ako postanem mod banovacu te zbog ovog trajno, kad god postanem a postacu veruj mi, moj je red
Banuj me, ispuni sebi želju.
ne stvarno si težak mračnjak gonzo
Pa brate kad može kozma i lukac moš i ti po istom kriterijumu
Preloše drkanje Gonza al baš preloše jbg
Drkanje? Brate ovo ko deca u skoli da se skupe pa ti se smeju sto si dobio brkove
Pa na to sam mislio jebez ga
Dno i za tilma je ovo
hahahahaha idi bre pseto u kurac
leti gtde s prokletija
gde je moja metohija
U pravu je jbg, drugo je na selo kad si
a znam brate al uvek se setim kakva je glava drugarov cale, dize neke zidine a ima neko drvece po ionako malom dvoristu i dana belog ne moze da vidi, sunce se vidi tek sa potkrovlja
Da li ste realni, pricate o ogradama nekakvim na temi o automobilima? Pa stvarno ste stoka, odoh da zapalim vektru i korsu i popisam se na seata ibizu od nervoze.
Preporuka za dobru ogradu do 7k eura
Pvc
https://www.instagram.com/p/Bf2w2NhlQRe/
SEAWAYS
Sajam u Zenevi. Tojota, nisan i fijat bez hostesa haha
To je valjda fazon kao što ih više neće biti ni u Formuli 1, kažu to je borba protiv seksizma. Kreteni.
Jebem ih usta pizdunjava