U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
da smrsam, i da naucim da sviram gitaru kako dolikuje.
I dalje ću da cugam, njegujem bojler i tak' to. Boli me piša.
Reče budući sveštenik. :)
E nisam ja, ćaća mi sjeo za komp. 'Oće da mi naruši ugled vukajlijaški nasušni.
Ja sve manje verujem da ti taj zanat učiš. Ti i Laki- dva čoveka koji će sutra na sa'ranama pevati. Pa pre bih poverovala da je Stefan Kostić strejt :)
danas kada postajem pionir, zaklinjem se čašću da ću... (ne mogu da se setim kako ide dalje...)
Ja sam odlučio da se bacim na dijetu kada već ona neće na mene. :) Opet sam nabacio par kilograma koje sam letos izgubio.
HO HO HO Stevane, oči moje lijepe, sad si obilježen za svagda sada i uvijek, i u vjekove vjekova...
Da ostavim pljuge i preletim u drugu stranku,koja najviše nudi.
Da se bavim pisanjem. Al' ovog puta stvarno.
Da jebem mater kad se iznerviram i ne zavrsim sa cirom kao ove godine.
Da prestanem da stedim na sebi.
Joj sutra kad osvanem na temi Prijavite autore koji vređaju :)
Štefi, ne uzimaj k srcu moje reči :)
Bojane, znala sam da si ti taj tip ljudi.
Да се напијем ал не ко свиња, него онако, мераклијски.
Zmia je hot. :p
Kako uvek naletim kada me negde spomenu...
Katija, Katija...
Nemo' sad da se vređamo... ;)
P.S. Rekao mi Nikola da ti kažem da će ti doneti one pare od pre neko veče kada sledeći put budeš dežurala... Još uvek si na istom ćošku, zar ne?
Idi bre Štefi u peršun, imaš fazone kao dolaziš sa vujaklije, a ne vukajlije. Daj bre, osveži malo to.
Rekla sam ti, ne uzimaj sve k srcu. Idemo ti i ja jedan dan u modenu, da se pošteno iznapoziramo i odvalimo od martini bianca :)
Задњи пут ово искористих у вртићу, када је симпатија свима делила пољупце. Стварно Стефане, па поднеси то ко џентлмен, а не овако...ццц....
Hej, ne mešaj mene... Ja samo prenosim poruku...
Mene to ne zanima...
Preferiram Martini Rose, ali može i Bianco... :)
A da ti iskuliraš šta ti piše neka riba na nekom tamo sajtu i odeš da piješ ili tako nešto? Ili odeš do devojke, tako nešto... Mislim, lupam, bez uvrede. :D
A Katiji rispekt. :*
Neobavešteni, džaba ti, nećeš dobiti ručak u menzi sutra :P