![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
haha, neo, lagano 3*
Katijaaaaaaaaaaaaa! :D
Deda Mrazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Energija, imaš odavde podršku za to bavljenje i to pisanje. :)
NG odluke, super stvar...počeo sam pre 2 godine iz zajebancije, i to sa listama od preko 10 stavki, preko 70% ostvarenog do sada. Zapravo sam toliko stvari rešio u protekle 2 godine, da i nije toliko toga ostalo da se odlučuje... :)
Neka bude: finansijski ću se potpuno osamostaliti i osvojiću bar jedno takmičenje u mom domenu, nije bitno koje i kojih razmera, samo da ima novčanu nagradu
da smrsam, i da naucim da sviram gitaru kako dolikuje.
Koja sam sisa gnojava, E.
Smršaću jebo ja konju mater ako ne smršam.. I akobogda kakvog posla da nadjem i dodjem starom pred oči, bacim mu 100 maraka u facu i kažem: Evo ti filter goriva jebo te filter goriva!!
EDIT: Ova prethodna strana je žešći transfer.. Stićko ne briši postove, za to i de ban,,
+1
Обећавам себи већ трећи пут, ал' тешко. лолол
Хм, можда ћу мало мање људима да јебем матер из чиста мира, к'о што некад имам обичај.
И престаћу да зајебавам дебелу другарицу како ће поломити лед ако оде на клизалиште. лолололол
Ja obećavam sebi 2 stvari za NG: da ću ostavit' radžu i smršati, čak sam nabavio pojas za stomak, traku i šipku.
ja treba da smršam, al nešto ne verujem da ću pokušavati.
Матриксе које си ти оно годиште?
Prestaću da se ponašam totalno neozbiljno i detinjasto. Pokušaću da nadjem nekog normalnog i dobrog dečka, iako su me prošle, tj. ove godine zaobilazili u širokom luku, a budale saletale. Priznaću jednom dečku da mi se svidja, pa kud puklo, puklo. Trudiću se da budem bolja prema drugima. Inače sam bezobrazna. lololo Konačno ću staviti pirsing na nos. :)
Probat cu LSD
Hahaha, koliko je dobro kad čitaš post nekog ko ima jedva 16 godina u kojem kaže da ostavlja radžu.
Тако сам и мислио:)
Necu se gudrisat vise, a ni manje
Pocecu da se kladim preko interneta.
Uzecu pare na tome.
ovo rifresujem
suvisno vreme na kompu da raspodelim na ucenje-gitaru-vezbanje
pocecu da ucim. debili imaju bolje ocene od mene. mozda sam i ja debil al' jebo mater probacu da budem 4.0. Mada je 3.5 realno, poznajem se.
Plan mi je da sto pre zavrsim skolu(jos nepune 2 godine) i fakultet, pa da se k'o covek odselim odavde. Svedsku gledam k'o obecanu zemlju.
Da jebem, pa makar i pijanu siparicu.
Da prestanem da trpam parizere, pastete, hleb, kolu i sl. u sebe kao u kantu za smece.
Курац!
Ето, преноси се и на следећу годину.
uZMEM NEKE VELIKE REPA NA NEKU VELIKU PREVARU I NE ZAVRSIM U CUZI XEXE
Snimicu demo, zatim album, ozenicu se, imacu jebacke svirke, kupicu novi djitar, postati covek, poceti da ucim, prestati da pijem, osisati se i ugojiti nekih 20kg. Nek' ostvarim 3 od navedenih i bicu srecan :)