Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa zašto onda ne ćutiš xexexe, ŠUK ŠUK IDE VOOOOOOOOOOOZ!
Manča, mislim da bi treb'o da nađeš neku ribu, lepo da je opališ, a ne da jebeš narod na Vukajliji...
a da, izvini molim te, zaboravih na trenutak da si furundžija...
KONTRADIKTORAN SI
Манча то ради... БУКВАЛНО!
MANČA JEBE VUKAJLIJE BRE
nisam kontradiktoran, već si ti bukvalista...
Prosto ne mogu da odolim da ne objavim kad neko lupi ovakvu glupost, a ponaša se ko da je Bogom dan i da je upio svu pamet ovog sveta...
http://www.dodaj.rs/f/2m/2t/p1RWxwa/1.png
Ови принтови са
Господ Бог, малопре
Леприкон, малопре
Дарко Лазић, малопре
нису смешни.
Није ни смешно што новајлије не знају да цитирају, не знају да треба да имају н, одабраних да би имале боју на чету и слично. Курсаџије нису смешне. Нису смешни ни теен филмови.
Придржавај се тих правила и можда и буде нечега смешног.
Поздрав.
HAHA REKLAMIRA SE
Meni je smešno i šta sad? Ajde malo da prestanete da svako određuje pravila po sebi. To što tebi nešto nije smešno nije kraj sveta, ne vrti se sve oko tebe i nisi najbitniji na svetu. Praštaj što sam se uhvatio za tvoj post, ali si naleteo tako... Ponašaš se kao da si rekao nešto novo, rupa na saksiji levo desno. Pozdrav takođe.
Качамак, рекламирао бих тебе да си написао нешто што ваља.
Sprdam te Reme, Manč ovde, čitaš li šta piše gore lolol. Što mi prozivaš ortaka? :O
Nema ništa da valja. Nemam ni ja. Eto, i? Ne možeš da promeniš 30 nemača pojma da kače nešto smešno. Ja kad sam u manjini i ne sviđa mi se nešto okrenem se i odem ili se pošibam da isteram svoje. Tuče nema, internet i to tako da se zapitaj šta ćeš. Ili ako tvoje veličanstvo hoće da šaljemo tebi na PVT slike pa koje ti procerniš da su smešne ačimo ovde koje nisu jbg briši... Ne verujem jbt.
Reme je konstantno partibrejker, ali tako je u mogućnosti jebiga.
Njegova star, nikad neću dopustiti sebi da mu kažem da bude veseliji. Isto očekujem od njega, da ne određuje meni šta će da mi bude smešno šta jok. Eto.
Reme, brate, a sto ti samo ides po ovim temama i pises "na ovoj temi je najsmesniji naslov", "nije smesno __________"
Jesi OK? Zapao u neku apatiju ili nesto? Nemoj tako, popij pivo, iskuliraj malo.
Š'o vas Reme podjebava...
Што ја волим овог Шалаба. :)
Шалабе, друже, ајд шпзпво једном у ту твоју Вукојебину (у позитивном смислу ово), па да пецамо к'о људи. Нема у граду пецања, жив ми био.
РБА, ја сам срећан, каква апатија, само констатујем. Забрањено ли је констатовати.
Види то Манча. Де си Манчо, мали Манчо? :*
Видех ја, свуда те спомињу, обраћају ти се, а тебе нема, реко' људи скренули.
Kad god poželiš, Remenski, momče... Ja sam slab pecaroš, al' znam šibnuti bombu u vodu (ostalo još par komada iz rata), tako da je ulov sigurica.
http://vukajlija.com/forum/teme/17984-smesan-print-skrin-sa-vukajlije?strana=146#post_2457667
Zašto ne banujete ove sa ovakvim postovima?
Jebote život, lik isti ko klinke sa fejsa kad izbace sliku gde su one polugole i nabace koji citat od Mike Antića....