Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. http://oi41.tinypic.com/mj0qbc.jpg
    rekoh ja, prava klinka koja misli da svi nju mrze

2. НЕ КАЧИТЕ ПВТ И БЕЗВЕЗНЕ БАГОВЕ.

Prvo pravilo teme, decxo...

3. Ako imaš kakvih problema, reci na PVTu, a ne da se kućiš nešto ovde... Što nisi udario da ismevaš nekog moda? Naravno, zna se odgovor...

4. http://oi40.tinypic.com/o1k5x.jpg
    "I najdalja budućnost ima svoju budućnost, koja u sebi čuje svoje budućnosti glas."

EDIT:

Ne ismevam moderatore jer oni ne lupaju gluposti po forumu.

Što nisi udario da ismevaš nekog moda?

Jel ovo fazon,"lako ti je mene tući aj udari mog tatu"?

5. Nemam nameru nikog da ucim kako se ponasa na netu al vejv evo ti jedan dobronameran savet to jest, ne savet nego vise nesto sto sam ja primetio i zbog cega te svi napadaju. Iz skoro svakog tvog posta na forumu kao da vristi "molim vas odaberite mi nesto" i vecina postova ti deluje uvlakački, ne samo prema modovima vec i prema clanovima koje smatras za bitne a drugi deo postova ti je pljuvanje sa onima koji te peckaju zbog ovih prethodnih postova. A jbt sta ti znaci plus ili odabrana, nece ti kurac od toga porasti i neces se leba od toga najesti. Ja ili bilo ko drugi da se trudi moze svaki dan da pise i da napreduje itd al brate pisi za svoj ćef a ne za pluseve. I sto je najgore ljudi koji se svadjaju pickaraju, mole za odabrane, prave po deset duplih itd oni i dobijaju najvise ( banovan zbog par duplih i lajkovanja sebe na tri dana i posle pet dana mu se odabere nesto, umesto za takvo sto da se cepne 30 dana bez odabira npr 6meseci pa bi se manje i muljalo) , verovatno vidi mod da mu je stalo do toga pa mu odabere, boli ga kurac. Nemoj da zameris ili da mislis da te napadam, samo ti kazem dobronamerno i ako nemam obicaj da ovo radim.

6. Hvala tebi, Miloše, na savetu...
    a dupli nalog imam samo jedan, koji isključivo koristim kad mi ovaj banuju. Ni u kom drugom slučaju.
    Da, priznajem, na početku "karijere" sam imao dupli koji je trajno banovan jer sam lajkovao sebe, al tad nizam poznavao princip po kom sajt funkcioniše...

Drugo, sve što ja postujem, protumačeno je kao uvlačanje, a stvarno ne znam zbog čega... Nije mi jasno zar toliko bode oči ako sam napisao nekome "Sve čestitke" ili slično na temi Moram nekome da se pohvalim...
    Ne znam u čemu je problem Makaronca, DrKomadine (kako ga je jedan autor nazvao Drkotina u PVTu), i sličnih, da prate svaki moj post i kače po Transferu ili ovde...

Uostalom, da ne pišem i ne pravim postere i reakcije za svoju dušu, a takođe čitam i pratim rad drugih ljudi, odavno bih otišao sa sajta zbog gore pomenutih...

Jel ovo fazon,"lako ti je mene tući aj udari mog tatu"?

Pa, na neki način, samo ne tako daleko...
    Nađi sebi nekog ravnog, a ne da udariš tamo de znaš da ćeš dobro proći jer znaš da i drugi tu tuku...
    Mogao bi da pokušaš da šukneš nekom malo "uglednijem", a ne da ti kod njih samo pertle vire...

7. Ma nije fora u šukanju niti to da te mrzim ili uhodim nego ti samo kažem da u nekim postovima stvarno smaraš. Stvari kao ovaj tvoj post sa gramatikom su zaista nebitne. To je to od mene, gasim se.

8. Biće Rajder fino momče, imao je malo pehova al svakog čuda tri dana dosta.

9. Dobar savet skroz. Slažem se sa milosem88.

Drugo, sve što ja postujem, protumačeno je kao uvlačanje, a stvarno ne znam zbog čega

Skoro svaki tvoj post na forumu je uvlačenje u bulju moderatorima ili dobro rangiranim autorima. Postavio bih ti jedno pitanje koje bi možda objasnilo sve to ali se ustručavam.

10. Ovaj drugi deo mog posta se nije odnosio na tebe vec uopsteno sam pisao. A malo te jebe i ono kupovanje mesta na takmicenju al veruj mi dobrp si prosao tu. Pa evo Stefan Kostic je moderator pa su ga napadali jedno vreme pet puta gore nego tebe tako da nije to zbog toga da neko ne sme nekog da dira zato sto je "ugledan" autor ma sta to znacilo. A jeste ti se popravilo ponasanje u odnosu na pre al jedno vreme ti je svaki post delovao tako kako ti rekoh. Mozda sam sve ovo trebao na pvt da ti pisem ili da ti ne pisem uopste, jer ko sam ja da nekome pricam kako ce i sta da radi al opet rekoh da ti skrenem paznju posto mislim da nisi tolko los al da ti pristup ne valja.

11. Ok je i ovde, ne smeta mi dok nas ne pobanuju. lol

Totalno si upravu kad je takmicenje upitanju... Prvo moja greska sto sam uradio to, a onda i Rosova sto nije umeo da drzi jezik za zubima... al evo jos jednom u vezi toga - tih dana je bio prijemni, pa prethodnih mesec dana jedi izlasci su mi bili prepodne na trening i uvece na Vuku. To mi je bio kao ispusni ventil i odmor od knjige. Zbog toga + stipendije nakupilo se neke silne (za 19ogodisnjaka) love - preko 25 k. Kao sto rekoh, ovo mi je bio ispusni venti i takmicenje mi se svidelo toliko da sam hteo na bilo koji nacin da ga nastavim...

I jos nesto, odabrane nisam pomenuo od kako sam napusen na temi Uvuci se... tad sam skontao da su u pravu i da je nas ove preko 40 k aktiunih (pretpostavka) i sta bi bilo kad bi svako trazio. Skontao sam da se trazi iskljucivo kvalitet sa malim izuzecima. I stm se tice moje defke Kokosov orah nista nisam trazio ni od koga, vec ju je Gazda licno odabrao jer mu se iz nekog razloga svidela... Zbog ruznih i negativnih komentara, pitao pam Brusa da je skine, a on mi je rekao da od toga nema nista...

I da, vidim da se javio jos jedan autor kog smatram uhodom.

Izvinjavam se sto su slova bez kukica, pisem sa fona jer sam legao da spavam... :-)

12. НЕЋУ НА ЗАДЊУ СТРАНИЦУ ЉЕОПАРДОМ
    http://www.dodaj.rs/f/1U/IY/4uSeatSz/dsc00029.jpg

13. da l' si realan cokulo jebao te ker :d

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.