Jericho, nije jedna OD najboljih, nego je NAJBOLJA. Nisam sjahao s teme nijednom. :)
FMN, kakvi, rekoh ja, ja rešio da sedim kod kuće, mogu ja tu i tamo da popijem po koje pivo, al' to je to. Što ti ne bi malo uletela, pomogla, da ne budemo baš tol'ko jadni? :)
FMN, imaš tu V Beogradsku, moju "dragu" Filološku, UTŠ, Pravno-Birotehnička, i to ti je to. Valjda.
Пранче кад се врнеш на тему очекујем извињење за клевету са Правно-биротехничком, ми смо Правно-пословна 8)
Данас у мојој, вољеној, неколико пута помињаној 860ици, сео ја скроз напред била гужва невиђена, и отворио прозор и само нека баба са друге стране крене да кења "Извините нама то веома дува" и само ликуша поред мене, може кева по годинама да ми буде: "Ајде баба не једи говна морамо ми да дишемо" Ја хтедох да умрем а баба се ућутала.
Ал ту није крај, та иста баба (изгледа јој било стварно ладно) узела новине и обмотала око главе и то онако, око целе главе. Ја је гледам, умирем, и заспем, дуг је то пут, кад се одједном будим у Баричу, баба нахушкала неку бабетину иза мене да затвори прозор бем јој сунце! И ја ноншалантно испружим руку и широм га разјапим, и баба експресно извади новине из торбе и опет се умота лолололо
Ne spemujte, ovo je jedna od najboljih tema na forumu, ISH!!!
Nema baš veze sa Pravnim, prolazi pored Mašinca, ali dobro, to vam nije ciljna grupa, mislim, uglavnom nije :)
Jericho, nije jedna OD najboljih, nego je NAJBOLJA. Nisam sjahao s teme nijednom. :)
FMN, kakvi, rekoh ja, ja rešio da sedim kod kuće, mogu ja tu i tamo da popijem po koje pivo, al' to je to. Što ti ne bi malo uletela, pomogla, da ne budemo baš tol'ko jadni? :)
Prank, imaš ovde po domu koliko 'oćeš radih da pomognu, mogu ti sredim nešto :)
Ma ja posredujem ovde za Čaka. :) Ja se samo privaljujem za pivo. :D
Ti si u domu?
Može i za njega, sredićemo :) Aha, jesam... Ajde, nećemo više da spamujemo, Jericho se buni :)
Jašta. :)
Nisam dugo, have mercy on me, taman sam počeo da te zapitkujem. :)
Prank jel ti zna riba koji ti je nik ovde? Ako ne znam, onda ne moraš samo pivo, možeš i ti neku cavu da navataš. :)
Čače, riba mi je REGISTROVANA ovde. :)
Ma kakvi brate, meni lepo. :D
Koja je, ako nije tajna? Jel se lajkujete medjusobno, a?
EDIT: Nek neko pobriše ovaj spam kad mi odgovori, ako vas ne mrzi.
Ne lajkujemo se, nisam u tom fazonu. :)
Dođi na blejbuk, pričao si s njom, ću ti kažem.
+1
Ne budi tako siguran
Ja sam jednom jeb'o u gsp-u! (naravno da nisam, al da bi bio prihvaćen na vukajliji moraš stalno da jebeš) :)
Ne, da bi bio prihvaćen, moraš da pišeš. I to jako dobro da pišeš.
Svakako. Ali, to je samo jedan od potrebnih elemenata... A to nije ovde tema. Ono gore je naravno bila šala ;)
ја рекох да ми је дркала једна цура у гсп-у, и нико ништа...
ja sam jednom drko u gsp! doduše nisam ga vadio nego sam zavukao ruku u gaće, al završio sam posao!
Smarko, šta se ti žališ? Ti si prihvaćen, ako budeš više prihvaćen, postaćeš vlasnik sajta lolo
Пранче кад се врнеш на тему очекујем извињење за клевету са Правно-биротехничком, ми смо Правно-пословна 8)
Данас у мојој, вољеној, неколико пута помињаној 860ици, сео ја скроз напред била гужва невиђена, и отворио прозор и само нека баба са друге стране крене да кења "Извините нама то веома дува" и само ликуша поред мене, може кева по годинама да ми буде: "Ајде баба не једи говна морамо ми да дишемо" Ја хтедох да умрем а баба се ућутала.
Ал ту није крај, та иста баба (изгледа јој било стварно ладно) узела новине и обмотала око главе и то онако, око целе главе. Ја је гледам, умирем, и заспем, дуг је то пут, кад се одједном будим у Баричу, баба нахушкала неку бабетину иза мене да затвори прозор бем јој сунце! И ја ноншалантно испружим руку и широм га разјапим, и баба експресно извади новине из торбе и опет се умота лолололо
L0L-e, evo, kao moljakanje z'oprost - imaš pivo. :)