Doživljaji iz GSP-a

1. Ne spemujte, ovo je jedna od najboljih tema na forumu, ISH!!!

2. Nema baš veze sa Pravnim, prolazi pored Mašinca, ali dobro, to vam nije ciljna grupa, mislim, uglavnom nije :)

3. Jericho, nije jedna OD najboljih, nego je NAJBOLJA. Nisam sjahao s teme nijednom. :)

FMN, kakvi, rekoh ja, ja rešio da sedim kod kuće, mogu ja tu i tamo da popijem po koje pivo, al' to je to. Što ti ne bi malo uletela, pomogla, da ne budemo baš tol'ko jadni? :)

4. Prank, imaš ovde po domu koliko 'oćeš radih da pomognu, mogu ti sredim nešto :)

5. Ma ja posredujem ovde za Čaka. :) Ja se samo privaljujem za pivo. :D

Ti si u domu?

6. Može i za njega, sredićemo :) Aha, jesam... Ajde, nećemo više da spamujemo, Jericho se buni :)

7. Jašta. :)

Nisam dugo, have mercy on me, taman sam počeo da te zapitkujem. :)

8. Prank jel ti zna riba koji ti je nik ovde? Ako ne znam, onda ne moraš samo pivo, možeš i ti neku cavu da navataš. :)

9. Čače, riba mi je REGISTROVANA ovde. :)

Ma kakvi brate, meni lepo. :D

10. Koja je, ako nije tajna? Jel se lajkujete medjusobno, a?

EDIT: Nek neko pobriše ovaj spam kad mi odgovori, ako vas ne mrzi.

11. Ne lajkujemo se, nisam u tom fazonu. :)
    Dođi na blejbuk, pričao si s njom, ću ti kažem.

EDIT: Nek neko pobriše ovaj spam kad mi odgovori, ako vas ne mrzi.

+1

12. Jericho, nije jedna OD najboljih, nego je NAJBOLJA. Nisam sjahao s teme nijednom. :)

Ne budi tako siguran

13. Ja sam jednom jeb'o u gsp-u! (naravno da nisam, al da bi bio prihvaćen na vukajliji moraš stalno da jebeš) :)

14. Ne, da bi bio prihvaćen, moraš da pišeš. I to jako dobro da pišeš.

15. Svakako. Ali, to je samo jedan od potrebnih elemenata... A to nije ovde tema. Ono gore je naravno bila šala ;)

16. ја рекох да ми је дркала једна цура у гсп-у, и нико ништа...

17. ja sam jednom drko u gsp! doduše nisam ga vadio nego sam zavukao ruku u gaće, al završio sam posao!

18. Smarko, šta se ti žališ? Ti si prihvaćen, ako budeš više prihvaćen, postaćeš vlasnik sajta lolo

19. FMN, imaš tu V Beogradsku, moju "dragu" Filološku, UTŠ, Pravno-Birotehnička, i to ti je to. Valjda.

Пранче кад се врнеш на тему очекујем извињење за клевету са Правно-биротехничком, ми смо Правно-пословна 8)

Данас у мојој, вољеној, неколико пута помињаној 860ици, сео ја скроз напред била гужва невиђена, и отворио прозор и само нека баба са друге стране крене да кења "Извините нама то веома дува" и само ликуша поред мене, може кева по годинама да ми буде: "Ајде баба не једи говна морамо ми да дишемо" Ја хтедох да умрем а баба се ућутала.
    Ал ту није крај, та иста баба (изгледа јој било стварно ладно) узела новине и обмотала око главе и то онако, око целе главе. Ја је гледам, умирем, и заспем, дуг је то пут, кад се одједном будим у Баричу, баба нахушкала неку бабетину иза мене да затвори прозор бем јој сунце! И ја ноншалантно испружим руку и широм га разјапим, и баба експресно извади новине из торбе и опет се умота лолололо

20. L0L-e, evo, kao moljakanje z'oprost - imaš pivo. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.