Ат&Шјечиво

  1. Ajte ljudi Warband da igramo, ovo je zivo sanje. Skinuo sam ga, igrao par minuta i obrisao. Toliko me smara.

  2. Nek se javi ko igra warband preko neta treba mi pomoc za nesto.

  3. Ja mislim da Warband ne može preko neta.

  4. Moze ali tesko iz nekog razloga. Ja pokusavao ceo jedan dan i uspem na kraju ali me izbacuje posle nepunog minuta igre. Mislio sam da je do kreka ali nije. Verziju mu ugodi sve podesim ali jok. Kucao sam i neki product key sto sam nasao. Jedino ako me zbog toga izbacuje ako neko vec koristi isti. Jel ima neko da moze da igra bez problema? Serveri rade ali se ne vide sa sakim krekom.

  5. Ne znam da li je neko pominjao ovaj mod, ali on paše za verziju Ata i Šječiva 1.011. Zove se 'Europe 1200' i ima desetak Evropskih zemalja, uključujući i Rašku. Oklopi, imena, grbovi itd. su verodostojno odrađeni. Ne preporučujem da se igra sa Raškom jer je zajebano od starta. U ratu su sa moćnom Vizantijom i spadamo među slabije u Evropi, na stranu što se Veliki Župan Stefan ponaša nenormalno i izigrava buntovnika bez razloga jer bez potrebe ulazi u nove ratove sa mnogo snažnijim državama, pali i pljačka tuđe posede, trgovačke karavane i pravi ostala sranja.

  6. Ja sam ovo obrisao, da ne bi završio kao beskućnik, na kraju.

  7. Ja cekam At&Sjecivo 2, pa onda da se ponovo navucem. Ludi turci ga najavise, jos je u ranoj fazi razvoja, ali se cini kul. Graficki engine nije previse unapredjen, a ne zna se koliko ce promena da pretrpi multyplayer.

    evo vam neoficijelna najava http://www.youtube.com/watch?v=spI6wMokjko
    evo vam reportaza i malo scena iz jako nedovrsene igre (na turskom, ima titlove)
    http://www.youtube.com/watch?v=wyrapuOLwjU&context=C3b9f802ADOEgsToPDskKvWHCosDsA40d3P1AfafJL

  8. Ај ако оће неко некада овај с ватром и мачом ја сам расположен.

  9. Спем за добробит ата и шјечива. Оће неко некад?

  10. Uf, mogli bismo, al prvo da vidimo koliko će nas, i da svi skinemo dobru verziju.

  11. Добра верзија за огањ и мач је 1.143. Ради мулти али треба серијски број који се нађе лако и све шљака. Да не бих овде линкове бацо јер је некако илегално нека се јави ко све оће па ћу вас обавестити шта и како.

  12. Чаче, има капетан-кооп мод у овоме тако да можемо и нас двојца да пикамо док остали не почну да пристижу.

  13. Е радимо сад Огањ и Мач ?

  14. Радије бих њарбанд али ово ради 100% проверено.

  15. Ajd šalji sve na pvt Doteru.

  16. Aj'i meni, sad imam komp za ova govna.

  17. Дап, оћем да гађам са мускетом.

  18. Може вечерас што се мене тиче. Само не заборавите тангл. Тангл имате на првој страни ваљда ове теме. Торент нађите јебем му матер и печ 1.143, а за крек ћу вам послати линк.

  19. Kad hoću da apdejtujem sa 1.001 na 1.143 ne da mi, piše da moram Warband da instaliram. Da instaliram to sranje, ili sam ujebao nešto?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.