Ат&Шјечиво

  1. Nije zajeban mnogo, možda malo teži od Native-a, i to samo zato što ima nekih kao legendardnih bandita sa vojskom od fazon 150-200 ljudi, možda i više. Takvih ima 10tak na celoj mapi i nailaziš na njih ponekad, ali može da se pobegne. Inače je sve isto, samo je dodato dosta opcija sa upravljanjem kraljevstvom, tipa imaš ministre, možeš da gradiš kao neke zamkove, praviš patrole, imaš neke regrutere, naručiš tipa 50 Nord seljaka oni ti ih dovedu, imaš trgovce po krčmama koji ti prodaju neke do jaja stvari, ima čak jedan sa pištoljima. Mnogo bolje od Native, a nema velike promene.
    Drugi do jaja modovi su A Clash of Kings, to je kao Game of Thrones, i Anno Domini 1257, srednjovekovni, ima cela Evropa promenjena mapa, ima i Srbija i sve, mada tu ima više promena.

  2. e skinću taj sad, živ bio. probao sam da instaliramm clash of kings 2 puta svaki put krene da učitava i krašuje.

  3. ИМА ЛИ КО ДА ИГРА РАТНУ ДРУЖИНУ?

  4. Ja sam uzo opet da igram prekjuče sa Nordima. Pravim lika da bude trve Nord, samo Nord oprema i oružje, samo Nordi služe u četi, svi heroji koji pristupe dobijaju Nordisku opremu i oružje.
    Dvroučna sekira, nordiski mač, okrugli štit i sekire za bacanje.
    Nije loše, dok se naviknem, ranije sam igrao kao Svadiski oklopnik.
    Jedino sam zaboravio da stavim bradu liku kad sam ga pravio, ovako ćosav iskače iz šablona.
    Kuburim sa parama, neće ovi moji nikome rat da objave, pa jurim bandite. Pomalo postaje dosadno.
    Daće Odin pa će da se zarati.

  5. Ја почео са Нордима па им заврнуо краља за паре од пореза хахахахахх, отишао у Свадију и добио посед, ратујем са Канатом, узимамо им градове али јебене су битке јер имају доста коњице

  6. Ovi moj lepo počeli, Uzeli grad i zamak Vegirima, Zamak Svadiji. Ja posatao lord dobio selendru od kralja. I od tad samo krkaju jebem im mater. Malo, malo pa gozba.
    AJDE BRE NEKI RAT, NEKA AKCIJA, PIČKE!
    Swadiju najviše volim zbog viteške konjice.
    A Kirgiti su cigani na konjima.

  7. Султанат има најјачу коњицу, али опет, витез је машина за убијање

  8. možda su cigani sli su najjača frakcija.
    mameluci su op jebo im ja mater 6 mojih vija je jednog pola sata.
    mister no, odeš i smaraš lordove dal imaju zadatak za tebe i eventualno će ti jedan dati zadatak da napadneš 3 karvana švadije npr i onda kreće šorka a plus dobiješ političke poene kod tog baće.
    mada kralj te nešto napušava posle al jebe ti se lolo

  9. Sledeći put ću da igram sa muslidžama, mnogo mi se sviđa njihova vojska.
    Pa da, sigurno da nije prijatno kad uleti sto stepskih džipsija u tvoje redove, ali smo ih pred kraj kamapanje sa Svadijom useravali od batina. Tu sam imao i grad i zamak i dva sela i ženu i pun kurac para najbolji oklop i oružje, veliku četu pa se smorio već.

    mister no, odeš i smaraš lordove dal imaju zadatak za tebe i eventualno će ti jedan dati zadatak da napadneš 3 karvana švadije npr i onda kreće šorka a plus dobiješ političke poene kod tog baće.

    Hvala Kuro, baš sam bio u fazonu da zapalim neko komšisko selo čisto da vidim šta će da se desi. nikad nisam naleteo na ovo ranije

  10. Управо сам завршио одбрану града, онај Дхирим, бранило нас 4оо против ИЉАДУ НОРДОВА

  11. Kurac su Kirgiti najjači

  12. Valja li to išta, da li da skidam? I da li je komplikovano instalirati te modove?

  13. скини брт, ваља

  14. Ja napravio vojsku od 100-tinak Svadijskih konjanika, većina Swadian Knight. Ostali svi zajedno su goli kurac za to. Oženio se, osnovao svoje kraljevstvo. Smorio se kad sam počeo da dobijam bitke 600 prema mojih 100. Osvojio par većih gradova, krš onih manjih zamkova, imao štek preko 100k denara, i smorio se i prestao da igram. Ako neko počinje da igra, svakih 10-ak hiljada denara neka ulaže u "fabrike" da pravi Velvet od Silk i Dye. Ja imao 5-6, ne možeš potrošiti pare, iako me vojska koštala preko 4k mesečno. A za brzi keš, rokaš turnire i kladiš se na sebe.

  15. Dosad sam svaki turrnir izgubio, zarđao sam još.
    Ali se zaratilo fala bogu, plačkalo se, pa se zarobilo par protivničkih plemića. Malo otkup, malo pljačka, kupih full novu opremu i još 10k u kesi.
    Imam dve fabrike već, mogo bi još jednu nego treba da se uvlačim trgovcima opet, a mrzi me.
    Uložiću neke pare u svoje selo. Moram i da se uvučem kralju, da mi da još neki posed. Failovao sam zadnji kvest što mi dao jbg.

  16. To za svoje selo su bačene pare. Budeš dobar sa kraljem, sačekaš rat, pa osvajaš one manje zamkove blizu granice, i onda tražiš od kralja da budu tvoji. Posle ih napuniš sa malo vojske, i gomilom čobana da prave brojno stanje, pa te ni ne diraju mnogo protivnici. Ali kad praviš svoje kraljevstvo, moraš sve to da vratiš.

  17. kake fabrike misteru, koji mod igraš?

  18. @Boris88 Neću zamkove, to je samo trošak, nema prihoda, treba da a plaćam posadu. Okle? Gradovi i sela, prvo pa onda tek. Ma lepe pare imam ja od sela kad ga ne pljačkaju. Ali je blizu granice i Svadiji i Vegirima.

    @Kurator Pa možeš da pokrećeš poslove u gradovima. Nađeš u gradu (take a walk around the streets) lika mislim da je guild master i tražiš mu zadatke, kada ih izvršiš rastu ti odnosi sa tim gradom, onda dođeš kod njega i tražiš da uložiš u lokalni posao, on će ti reći šta sve možeš u tom gradu i koliko to košta(pivnica, vinarija, proizvodnja ulja, svile itd.). Izabereš, paltiš i svakog meseca imaš prihod od toga. Prihod varira svakog mseseca ali fino dođe.

  19. lololo ladno nisam to izvalio nakon svih ovih godina. uzimao sam kvestove od tog gild lika ali me mrzelo da ih radim, uvek sam više voleo da koljem švadijane.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.