Prijava

vrate se vremenom..sa drugog naloga prvo...znam iz iskustva 8) tako da bi to stvaralo legende od pravih naloga sto je kontraproduktivno

Ko je bese demonstrativno otisao, pa se vratio posle mesec dana i otvorio temu za napusavanje "Najgori sam, jebite me ovde sto nisam karakter!"

Javio?

Пеки са једник К. :)

a abraxusa? on se dva puta vraćao. doduše nije pravio toliko galame :D

en_dotter takođe jednom minimum.

a i ja sam bio otišao kući na jedno 2-3 meseca u jednom trenutku isto.

Ja ne držim ni do jedne svoje reči odje, meni nije teško da odem i da se vratim. Moral na nivou, nema šta

Ja sam pravio dugacke pauze nekoliko puta, ali to je bilo mahom zbog posla i nemanja vremena.

Aahahahahahahhaaha, kakva carska tema.

Е, али чекај, било би фер да ја овде објасним што сам отишао са сајта, а и што сам се вратио. Оно, која је онда сврха теме? :)

Елем, нити су ми брисали дефиниције, шта више, мислим да ми је у последњих годину и по дана, ако не и јаче, обрисана само једна дефиниција, и то зато што је привише личила на једну другу. Није био виц нити шта, само је била превише слична, па је Блек сништио. Нисам ни реч рекао, наравно, никад се за то нисам бунио.

Прво, и пре него што сам отишао, намеравао сам пар недеља да то урадим, много је било сморно на сајту. За читање ништа интересантног (бар мени) и ето. Сморио ме био сајт, бемлига шта ли је већ. Планирао сам да одем чисто онако, без јављања. Онда се један дан нешто посвађам са Тулумом, са којим са у то време већ имао пар несугласица, и онда једно вече упаднемо у препирку на чету око, веровали или не, Стефана Костића... Ја га подјебавао зато што је рекао да је емовац, а Тулум га нешто бранио, неки тај фазон. :) И ја попиздим брате, и реко, ај одо онда ја, шта да вам сметам овде кој курац. Мислим да је и Гамби ту био, нисам сигуран.

И сутра напишем оно опроштајно писмо од кога ме и дан данас, наравно, блам, иако и није толико патетично колико нека писма која сам читао. :)

Нисам уопште палио комп неких 4 недеље, и онда један дан уђем, контролишем се да не одем на Вукајлију, други дан одем, трећи дан се улогујем.

Јебига, греше људи, наравно. Добро је што нисам отишао због нечег другог, типа обрисане дефиниције или постера, онда се сигурно не би враћао. Овако се ником нисам био замерио, па сам и могао да се вратим.

А и Џими ме подјебавао преко Јутјуба да је геј што сам отишао. :)

Dobro Lesi d džemu ne moraš da se pravdaš, sve ti je opošteno... :P

Ahahahahaha, gde je to pismo, da ga turimo na "Transfer blama"? :))))

Hahaha, a mor'o sam da te podjebvam, šta ćeš, bio sam dežurni taj dan. :))

ja kad sam otišao to je bilo više onako prirodno. par dana me mrzelo da kliknem na bukmark. onda prođe nedelju dana pa ja zaboravim. pa me posle nešto baš bolelo jaje i tako, ja često zaboravljam stvari.
i onda mi nešto bilo mnogo dosadno i međ gomilom starih bukmarksa naletim na link pa kao ajde da vidim ša ima.

a elem, ovo je presmešno:

А и Џими ме подјебавао преко Јутјуба да је геј што сам отишао. :)

Ahahahha peki DAJ pismo da pročitamo

Мрмуне, само пробај брете, немој да си сиса. :)

Ма ништа бре Тулуме, нисам схватао твој надреални хумор тад, платио сам данак неискуству. :)

I na transfer blama postavimo :)

Edit: svima nam je palo na pamet isto :))

Ја га подјебавао зато што је рекао да је емовац, а Тулум га нешто бранио, неки тај фазон. :) И ја попиздим брате, и реко, ај одо онда ја, шта да вам сметам овде кој курац. Мислим да је и Гамби ту био, нисам сигуран.

Ццц, како си забораван...

http://vukajlija.com/forum/teme/9844?strana=2#post_478959 :D

Чекај, на ког алудираш да је та девојка, Тулум или Костић? :)