Prijava

Ово је вриштање од смеха.

Па каже:

Драге колеге вукајлијаши и колегенице вукајлијашице

Ali shivin komentar na tom pismu je najjači :))) Znači, čim neko teatralno, uz pompu odlazi sa sajta, 'banujte me trajno' fazon, znači da hoće da ga neko spreči i da se vrati. Ja sam isto ošla sa sajta, izmorilo me, morala sam nekih mesec-dva da iskuliram. Al isto tako prirodno, samo prestala da gledam sajt više. Onda me celt na fejsu startovao da ponovo počnem da pišem, vrnula mi se inspiracija, koja očigledno nije upotrebljena na tim defkama, jer su šit i et.

Ahahahahaha, Mylyce, sad sam to hteo da kažem :)
A ova Koviljka je zločesta kol'ko je teška :P

Odmah da das pluseve i poomiljenis Einsteinu sve definicije,nema dovoljno duplih naloga covek,a nije dugo imao jednu od svojih glupih definicija kao definiciju dana..

Haha, Dankan jebe. :)

E Peki, dobrodoš'o nazad!

Али ипак, дучићевски крај:

Ко зна , можда се и вратим једног дана , шансе за то су мале , а и ако се то деси , неће скоро , можда за пар година.

Ако до тад неки не убију ово мало Вукајлије што је остало..

Требаће вама да се чисте хејтови и да се бришу дефиниције...

Ће дођете ви на мојега...

хахахаха дајте цео пост овде

:trep, trep:

Izvini Peki, ali prilika za ovo je tako dobra! :)

Koviljka car! :)

Peki, siso jedna, nisi mene imenovao da ću ti nedostajati. Šmrrrrrrc

Ali ovo "vaš peki" na kraju je genijalno

Koji post?

Ovaj post? :)

Пеки д џем
Драге колеге вукајлијаши и колегенице вукајлијашице , отворио сам ову тему како би се по последњи пут поздравио са вама , с обзиром да од данас званично напуштам Вукајлију.

Прво , хтео би да кажем да са сајта не одлазим зато што ме је неко натерао или ми дао повода , одлазим зато што сам сит Вукајлије и зато што не постоји више шта овде да се види , бар не за мене. Све је ово прерасло у испуњавање форме , што је само по себи довољно да се стави тачка на све.

Са сајта одлазим пошто сам овде научио доста тога , како читајући дефиниције , тако и причајући са људима овде. Од дана кад сам дошао овде и почео да читам оне први дефиниције на листи популарности па све до сад , када је такве дефиниције готово немогуће пронаћи , није прошао дан а да не прочитам бар нешто паметно.

Онима који ће доле писати о томе како је ово још једно "интернет самоубиство" и који ће писати циничне коментаре како би показали своју мушкост ( за жене - суровост ) , учинио сам им услугу па сам им овде прекопирао линк Амантинове дефиниције , знам да ће гомила њих хтети ово да постује. Не желим да се ико сажаљева и да мисли да само тражим пажњу , једноставно гледајте на ово као на крај једне игре , уосталом , све има крај.

Знам да нисам био најбољи овде , извињавам се сваком кога сам евентуално увредио ( мада никог нисам заправо увредио , никад нисам ни био близу бана ) , увек сам се трудио да будем што бољи могу. Нажалост , то није могуће било због неких овде , али немојмо сад о томе . :)

Оставио сам вам 126 дефиниција , јес да нису најбоље , али ја боље ни нисам умео. Жалим само што сам их понекад превише експонирао ( стављао 5 слика кад је то могло ) , томе нисам могао да одолим...бар не увек. Увек сам такмичарски расположен , па сам и овде нажалост био такав понекад , такмичећи се за дефиницију дана. Све је то било у склопу правила , линкове мојих дефиниција нисте могли да видите на чету.

Неки људе које сам овде "упознао" стварно су на мене оставили јак утисак. За годину и по дана овде неки су стварно били супер , како писајући одличне дефиниције , тако и по понашању. Хтео би свима да се захвалим , мој боравак овде су управо они учинили онаквим какам је био.

На крају , хтео би управо да именујем те људе. Молим оне које не будем навео да не остављају циничне коментаре типа "Јао није ме навео :(" , то је тако предвидиво. Уствари , нека пишу шта хоће , ником ја ништа не могу да забраним.

Џими , Christine , Gamby , Predrazinjo , Black_hole , Celt , Tom Ripli , Obelix , Ming , Mr. Moon , vlajkoseljak , Murbi , Surovi , Burzum , Mylyca , Др. Јанковић , Урош , mara munja , wlex88 , Vehbija Čorajlić , Sherif Gile , lady killer , Korleone , Jezonja , Majav , Sos , Johny Castle , ...

Вероватно сам неког испустио , много је њих који су ми на овај или онај начин остали драги. Модераторима желим да се извиним зато што сам био често напоран. :)

И за крај , хтео би свима да вам пожелим леп останак , да се лепо забављате и да овај сајт не схватите озбиљно у оној мери у којој сам га ја схватио.

Ко зна , можда се и вратим једног дана , шансе за то су мале , а и ако се то деси , неће скоро , можда за пар година.

Ако до тад неки не убију ово мало Вукајлије што је остало...

( морао сам драматичан крај :))) )

- Ваш Пеки

-------------------------------------------------------------

Курац-палац, вратио сам се после равно месец дана.

19. april 2010

Zaboravili ste Antikvarnog, on se izdrkao zbog uvođenja ktitor naloga.

хахахаахахах кад прочитам овај Пекијев пост дође и мени да напустим сајт

Богами Пеки, што се овог писма тиче, опасно се кидаш са Мелкијадесом.

Evo i mog "odlaska".
http://vukajlija.com/forum/teme/7634?strana=68#post_437575
Ukinuli poene za postere, i napisah ovo gore. Sta drugo reci, nego - konj :)

Peki ajmo brate zajedno, jebeš ti ovo. Kako kaže onaj mali medved iz Studenka kada odlazi od kuće po zimi - Biće vam žao! :)

Ни Лајка није овакво опроштајно писмо оставила својим вољениима кад се паковала за пут без повратка :(

Јеботе, има двајс људи на списку...

melk...gde je tvoje oprostajno?...dajte oprostajna da dodamo