Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. АЈОЈ СЕРСЕЈ, ЈЕБИ МЕ УСМИНАМА ОКО КУРЦА
    https://www.youtube.com/watch?v=7ngj2_Xjjsw

2. Kakav glas ima, strašno

3. i oberin to prca? kakav cigan jebem mu mater špansku

4. мислим да је легална сад

5. Stvarno su usrali scenu sa Džejmijem i Tirionom i Tironom i ćaćom mu. Zašto koj kurac ne ubaciše pravi razlog što je Tirion ubio Tivina i rekao Džejmiju za Serseino spavanje naokolo.

6. pokucala kriza i na njihova vrata, stednja

7. Хахахаха дај бре немо зајебавате!

8. Serija je S R A NJ E!!!

9. nema šanse da je izbace, onda likovi Brijene i Džejmija potpuno gube smisao, i mogu i njih da izbace komotno. Mada moram priznati da me je u knjizi anded Kejtlin opasno smarala, pa neću umreti od tuge ako je ne bude

10. da jbt u knjizi opasno igra po zivcima ali je dosta bitna za dalji tok price... ako nju izbace onda pada u vodu dosta stvari, pocevsi od brijene i dzejmija pa sve do infiltracije u brzorecje lololo, nije mi jasno kako ce to da uklope bez nje al ajde

11. Kako se zove majka koja ima sina Dragana i kcerku Draganu?
    - Mother of Dragans.

12. danas bilo Strongman nadmetanje u NS,nisam znao, a takmičio se i lik što glumi Planinu. Jbg da sam znao, da odem da mu vičem "You raped her, you murdered her..." dok vuče kamiončinu onu. I onda uletim s kopljem s otrovanim špicem i razbijem ga ko pizdu, uz direktan prenos na RTV i komentar Laza Bakmaza

13. Cek, cek, cek, da premotam nesto. U knjizi, kada Brijena dolazi do onog hrama i vidi Psetovog konja, pa je l' Pseto ziv i ona ga nije prepoznala, ili ga je onaj kao sto kaze sahranio, a konja doveo? Promako mi je taj detalj, uopste nisam razmisljao da Pseto moze da bude ziv :D

14. brt nzm shto chitash knjige, serija je mnogo bolja pozz

15. Ne, tad je vec Pseto bio proglasen mrtvim. U seriji je susret cista izmisljotina, serem im se na seriju...

16. Nisi me shvatio izgleda :) Znam da se Brijena i Pseto ne srecu i ne tuku se, ali ono u hramu kad dolazi kod nekih monaha i srece Psetovog konja, ako se ne varam, neko je pominjao kako je Pseto mozda u tom hramu i da je ziv, a da ga Brijena nije prepoznala

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.