Star Wars

1. http://img.game.co.uk/ml/3/3/2/5/332565ps_500h.jpg
    Jel ova dobra razmišljam da je skinem sa sve gold packom

2. Za one koji imaju Windows XP.
    Start>Run> kucas: telnet towel.blinkenlights.nl

Enjoy the movie.

3. "Luk, jebo sam ti kevu!"

Nego zanimljivo, bas malopre odgledah poslednji deo a ono tema ovde.
    Natero sam curu da odgledamo sve 6 ovih dana i dopalo joj se :)

4. Pa dopalo joj se kad nema šta drugo da radi. :))

5. a da, ovo sto zyc kaze... pa ocigledno je da u epizodama 4,5 i 6 (sa dvdja) neke animacije nisu mogle da budu uradjene pocetkom 80ih pa da se izvrnes :)

6. e tulume nemas pojma kako moze da nalozi ono pjupju sa laserima :)
    jos si ti mali :P

7. Hahaha, još da gledam Rendžere, a? :)

8. strpljenja mladi džedaje :)

9. Ne znam za to ja imam verziju sa Sebastianom Shawom kao Anakin a ovu sa Hajdenom sam gledao kod ortaka i učinilo mi se da samo liči jbg. nisam to ranije primetio ali kao što kažeš dosta stvari je sređeno. Evo kako se na kraju sve završava sa Imperatorom
    http://www.youtube.com/watch?v=aKWVCv8uWDI

10. Гледа ли ко од вас Д Клон Ворс серијал?

11. Ja gledam, nisu loši ali su nepotrebno pravili to i plus su uveli Asoku a kako će je se otarasiti nemam pojma. Dugometražni sam gledao u bioskopu i onda ga skinuo sa neta i dobar je....

12. Пратим и ја редовно и ову нову сезону.
    Не знам, ни мени није јасна та Асока, а контам да ће њена судбина и остати највећа мистерија јер у Освети Сита уопште нема ни А од Асоке, значи ил' је трагично настрадала, ил' је прешла на тамну страну. >:)

13. Il su je poslali u pizdu materinu na Dantuin ili Nar Šada koji se ni ne pojavljuju u ovom serijalu xD A otkud znaš Lukas kakav je snimiće rimejk svega i ubaciti malu drolju xDD

14. Ја бих епизоду VII... није фер :S

15. Pa dobro sad, Cajk, nemoj biti tako oštar. Sad znam. :)
    U budućnosti:
    Nekilik: Jao, si primetila koliko onaj glumac na kraju šeste epizode, što glumi Anakinov hologram, duh, šta već, liči na Anakina u epizodama 2 i 3?

Ja: Na DVD izdanju remasterizovane verzije 6. epizode, umesto glumca koji je originalno igrao Dartha Vadera je ubačen lik onog polu-klovna koji je glumio Anakina Skywalkera. To je odrađeno tako da izgleda kako je, jelte, u toj Sili Anakin ostao onakav kakav je bio pre nego što je pao pod Palpattineov uticaj.

16. Storma carica
    Saki šta bi stavio u epizodu 7?

17. Па оно... нека битнија дешавања из проширеног универзума™. Тј. креирање Нове Републике (5 ABY - 25 ABY) и новог реда Џедаја :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.