Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E pa još jedna godina je prošla. Živeli i zdravi bili!
http://www.irobotic.co.uk/Site/wordpress/wp-content/uploads/nye2007_fireworks_gif.gif
Takođe. Sve najkulje u 2011. :)
Kako je kul. Ziveli :D
Pa jos malo i 2012 i kraj.
Kakvi ste nolajferi... C c c!
http://www.vizioshop.com/proizvodi_big/17000/17556.jpg
:)))
Sve sami domari i kućepazitelji :)))
Svima srećna i berićetna, ljubi vas ja :)))
šupičkumaterinu
Mrzim nove godine.
Nat! :)))
Mrzim i ja, al' čestitati da se ispoštuje. :)
oke' srećna vam nova godina
Želim da svima ovde prisutnima padne neka zgodna riba sa neba.
da im ate ličnu kolekciju roleksa,2 jahte vilu na karibiima i vikendicu na mesecu.
da što više para imate a što manje da radite.
svim prijateljima sve najbolje
Jeeee,nisam jedini nolajfer :)))
Svima želim -prvo zdravlja,a posle,katalog u ruke pa nek vam se ispuni svaka želja koju izaberete :)))
Sve naj-naj u životu vam želim :)))*
Živite život ljudi.I to je to.(Generation Z)
Da budete zdravi. Danas sam išao na analizu krvi i testiranje na HIV, i sve je prošlo super. Izgleda da imam samo reumu. :) Zdravlje pre svega, ostalo ćemo lako!
sRECNA NOVA CAREVI, MI SMO KUL BRE JEBEMO I NAJJACI SMO NRE SVE CEMO DA JEBEMO I SRETNA NOBA I VUKALJIJA JHE NAJJACA
Srećna Nova Godina!!! ❤ ❤ ❤
Srecna Nova Godina! Puno zdravlja, srece i ljubavi svima.
Kakvi ste nolajferi, Nova uz kompjuter :PPPP
Srecna Nova, boli me uvo da vam zelim ista, sami se snadjite.
LOLOLLOOLLOOLOLOLOLLOLLLLLLLLOLOLOLOLLOOLLOL TOTOTOOTOT\\
VOLIK VAS BRAT.
SREĆNA VAM NOVA GODINA LJUDOVI!!!