Srećna nova 2011.

1. Dok se mi ovde veselimo Če Vu se već sprema za reprizu a Zločesta Pufnica je još u 2010 ;)

2. korleone srecna nova godian

3. Jezivi se vratio u svoje ledeno solo gnezdo,i zeli Vam SRECNU NOVU GODINU!Ne zelim Vam nista,samo neka Vam se ispune Vase zelje,da Vas Bog cuva i da budete zdravi,to je,ipak,jedino vazno.

4. Srećna Nova godina svima, puno zdravlja, sreće, definicija dana, postera dana, banova, igara na forumu, druženja!

5. Вукајлијаши, нек вам ова година буде срећна и успешна на свим пољима! Уздравље!

6. Срећна нова година, свима, да будете весели и да нам правите што мање посла. :))

7. Srecna Nova godina svima , posebno Pekiju , koji ne vidi da je proso rok mog bana . Naucio sam lekciju covece ajde odbanuj me bre pa cestitam ljudima predostojecu godinu ko covek :D

8. Ja se vratio sa proslave. :) Još jednom (čestitao sam na četu), srećna Nova godina svima i sve najlepše. :)

9. Sretna nowa god,

legenda

10. Срецнас јнов годоина СВИ МА

11. E ljudi sve najbolje
    Puno sreće, zdravlja, ljubavi, sexa, smeha, dobrih postera i dobrih definicija...
    Srećna Nova 2011.

12. Ајд закључајте ово срање од теме.

13. Srećna Nova Godina :D... i sve ostalo, da ne ponavljam, mrzi me da smišljam sad nešto što bih vam poželeo :D

14. Da, to je sve što svetu treba, još jedan razlog da lenji ne rade, da alkosi šljemaju, da izelice krkaju, da tinejdžeri imaju seks...

15. Drage Vukajlijašice i dragi Vukajlijaši, srećna vam Nova godina, puno zdravlja, pa sve ostalo što ide uz to. :)

16. Drage Vukajlijašice i dragi Vukajlijaši, srećna vam Nova godina, puno zdravlja, pa sve ostalo što ide uz to. :)

Isto i od mene, ne znam sad pisati...

17. Dragi Vukajlijaši, srećna vam nova i želim da vam defke i posteri budu odabirani! Uzdravlje! :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.