Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pogledaj gore! Banovana si.
Banovan si jer gore ništa neuobičajeno. :)))
Banovana si jer ccc...ti bi da pogledaš dole!!!! ;-)))))))))))))))))
Banovan si jer kanda i razrokost može biti praktična. :))))
Banovana si jer gledaš mene a vidiš Smederevo! ;-))))
Banovan si jer više volim da gledam meso a jedem kupus. :)
Banovana si za opomenu.
Banovan si pod kontrolom.
Edit: A sad si banovan i zbog Bube Erdeljan.........
Banovana si dok sam još tu...
Banovan si dok ne odeš.
Banovana si na rastanku.
Banovan si na rastanku da bismo se ponovo sreli.
Banovana si do ponovnog slučajnog susreta! ;-))))
E, sad si banovan - namerno! ;)))
Banovana si što će mi nedostajati... :(
Banovana si zbog sentimentalnosti.
Banovan si pod velom misterije.
Banovana si jer držiš isti avatar godinama.
:)
Banovan si, jer kad god bih ga promenila, vratila sam, jer to nije bilo to...
Banovana si jer si dosledna, a mi ne volimo takve ljude, jer ne koriste političkom vrhu.