Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Hteo sam, sa 8 godina, i pitao sam čika Vuka, kaže, kad napuniš 10, može. Sada me je to prošlo.

Imaš položen vozački?

2. Imam, već 20 godina :)

A ti?

3. Ne, ali možda izađem na polaganje već 15.og aprila.

Šta je najteže na polaganju? :)

4. Bilo je to davno...ali recimo da je najteže naterati desnu nogu da prestane nekontrolisno da se trese onog momenta kada pandur sedne u auto :)) Sve ostalo je pis of kejk :)

Gde vidiš sebe za 10 godina?

5. Radim u nekoj agenciji (za turizam) ili eventualno kao advokat/pravnik, stalno sam u frci, imam pank bend, ne bavim se sportom ali dosta pešačim, hranim se nezdravo, tih dana pišem hiljaditu defku na Vuki i već sam nekoliko godina ktitor. I razmišljam o ženidbi! :)

Šta radiš inače u ovo vreme osim što si na Vukajliji?

6. Slušam muziku konstantno, smišljam šta ću sutra da obučem, grickam kokice, čitam, povremeno odem u kuhinju da skuvam čaj, lakiram nokte ;)

Da li trčiš kada počne pljusak, a ti napolju bez kišobrana?

7. Najčešće ne... Prepustim se osećaju, i pustim da kisnem. :)

Da li se voziš autobusima sa onim monitorima gde piše kad je koja ličnost rođena i umrla, i da li čitaš to ili te ne interesuje?

8. Čitam sve redom, znaš i one razne kviz pitalice, sve. Retko se vozim busom, pa mi sve zanimljivo, uglavnom pešačim :)

Kakve knjige čitaš?

9. Uglavnom lektire, kao Seobe, Starac i more... A inače Heseove ljubavne priče, neke knjige sa istorijskom tematikom, mada ipak najviše volim stripove (Alan Ford).

Voliš naučnu fantastiku u bilo kom obliku umetnosti?

10. Volela sam kada sam bila mlađa, sada mi je smešno.

Koji sport ne razumeš?

11. Nijedan :) Šalim se, ne razumem ragbi i bejzbol, niti se trudim da ih razumem. Fudbal u srcu!

Koje ti je boje zid u sobi?

12. Tri su zelena, jedan je žut.

Da li možeš da zaspiš ako je upaljeno svetlo u sobi?

13. Mogu samo ako sam veoma umoran. Često zaspim i sa upaljenom muzikom ili TV-om.

Da li voliš da poraniš ili ti je moto ''kad dođem, dobro dođem''?

14. Retko poranim, ali i ne kasnim, volim da montiram tačno vreme.

Da li imaš nekog rođaka koji je moler?

15. Koliko znam, ne.

Da li voliš da ideš sunčanom stranom ulice?

16. Volim, čak i na plus 40.

Umeš li da ušiješ dugme?

17. Ne. :)

Umeš da praviš kokice bez mikrotalasne?

18. Pa narafski! Samo tako i pravim :)

Voliš kokice?

19. Da. I ja isto pravim šporetski. :) Jedino što mi bude puno neiskokanih (ponekad i crnih) al' šta je tu je.

Koliko kokica možeš da pojedeš a da ti ne bude muka?

20. Nikada mi nije bilo muka, tako da ne znam, ali dok traje jedno pivo :)))

Da li si probao slatke kokice?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.