Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
O da! :) I tako to radim i zamišljam te odnose, baš si tačno to objasnila! :)
Sjajno je na vreme nazvati stvari njihovim pravim imenom zarad zdravog i čistog okruženja!
Koji talenat nemaš, a baš ti zafali ponekad?
Pevanje. Sirota, volim - al' ne umem.
U kakvim si odnosima sa BIVŠIMA?
Ne pricam sa njima uglavnom, samo cao za cao kada se sretnemo na ulici...
Sta te najvise nervira kod 'partnera'?
Nemam ga, jer me je nerviralo dosta toga.
Koliko cesto izlazis?
U proseku 3-4 puta nedeljeno.
Kakve izlaske najvise volis?
Hhahaha, pitanje će još i suze na oči da mi natera.
Hm, da vidimo, iz bogatog društvenog života bih najradije izdvojila šetnju, potom brzu šetnju i na kraju laganu šetnju.
A sad malo ozbiljnije : volim iznenadne situacije. Ne očekujem i za pola sata sam na premijeri filma (Kako su me ukrali Nemci, npr); odjedanput se iz čamotinje dignu moje koleginice i nađemo se na splavu, za mesec dana u piceriji, sad se ganjamo izbora predstave...doputuje mi kuma (drugarica iz detinjstva) pa se slatko ispričamo....
Ne mogu da odolim :
Kakve izlaske najvise volis?
One u kojima moja drugarica zavrsi na stolu ili na podu, ili ja zavrsim ljubeci se sa nekim, ili se bas posteno to vece izgramo, ili se raspricam sa izbacivacem o zivotnoj filozofiji i aktuelnom stanju u svetu i kod nas, ili one u kojima zavedem "red", a najvise one kada uletimo na binu i uzmemo mikrofone (na opste neodusevljenje prustnih).
Koje povrce mrzis da jedes?
Nema takvog.
Šta imaš u džepu?
trenutno nista, ali uglavnom to izgleda ovako: prednji desni-telefon i nekada sitnis, prednji lijevi-kljucevi i cesto koristena maramica, zadnji desni-novcanik, zadnji lijevi-vjerovatno nista, mozda neki papir, autobuska karta i slicno...
Da li si se nekada izgubio/la negdje a da pri tom nisi bio/la u pijanom stanju i kako je to izgledalo?
Letos, u Istanbulu.
Kolima ne mož' da se zagubiš, al' peške po starom delu grada....bilo je vrelo.
Da, samo sam se jednom napila (pre dvadesetak godina).
Šta voliš da sačuvaš (mislim na nepotrebne sitnice)?
Neke stvari sa kojima se igram dok sjedim negdje i pricam, ono kao cep od piva, slamku koju lomim u rukama, nekako mahinalno ostavim sve to u dzepu, ali na kraju bacim to uglavnom (nije bas da sacuvam, jelte)
Koji je tvoj najveci blam?
Често се бламирам, јер сам смотан, иначе не могу да се сетим неке бламаже, вероватно неки пад пред 100 људи и сл.
Омиљено алкохолно пиће?
Ne pijem alkohol.
Kada se najvise napalis?
Ne napaljujem se. (u duhu tvog prethodnog odgovora :)
O cemu najcesce mastas?
Da budem #1 na sajtu ! :D
Čemu se najviše raduješ??
Izlascima, poklonima, pojedinim ljudima, snegu, filmovima, sopingu.
Kokice ili cips?
Kokice.
Usce ili Delta?
Ili.
Zašto pingvini misle da ona bela traka na Dunavu mora da se peče u ulju koje je ključalo na pltoni u svemirkom šatlu kojim upravlja američki stafordski terijer zelene boje se ljubičastim pegama, istim kao one koje ima Boris Tadić na čelu?
Не знам.
Шта носиш на себи тренутно?
farmerice i potkosulju.
ti?