Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Слабо...

Јел ти овјерена здравствена?

2. Nije. Ne sećam se kada sam išao poslednji put doktoru tako da nemam naviku da overavam knjižicu.

Idealno letovanje ili idealno zimovanje? Zašto?

3. 10 дана са најбољим друштвом у некој метрополи где имаш и плажу и ноћни провод. НПР. Рим, у којем сам већ био, али прекратко, и не са најбољим друштвом.

Исто питање.

4. Па, љетовање. Негдје на планину, Тару можда. Увијек сам хтјео тамо отићи на сплаварење...

Како проводиш зимске дане?

5. Мало сам радио нешто, углавном учи и висим по нету, преблејим мало по кућама са друштвом...

Да ли волиш пихтије ?

6. Не... Никад их нисам ни пробао...

Кладионица или игре на срећу?

7. Uvek kladža...

Uplaćujete tikete?

8. Ponekad, iako slabo poznajem sve to.
    Šta je najbolje što ste svojeručno napravili?

9. Otprilike 2 ili 3 sedmično.

Da li si dobio/la neku kintu (neki veći iznos) u nekoj od igara na sreću ili kladionici ili na kocki?

10. Kintu ne, ali zimovanje za dve osobe na Kopu, pre jedno 7-8 godina.

Da li ti se nekada desava da prstima jedes ono sto bi definitivno trebalo jesti escajgom?

11. Da

Svakodnevno slušate muziku?

12. Kad sam blizu kompa.

Imaš li ASK?

13. Normalno da ne ali volim što postoji pošto mi je zanimljivo da trpam glupe, nafurane, kurave.

Igraš neku igricu na kompU?

14. Pre sam igro, sad mi mrsko..

Koji si film pogledo u zadnje vreme?

15. Juče pogledah neki šo je bio na Rts-u, neje bio loš.

Ša smatraš svojim najvećim ljudskim kvalitetom?

16. Nisam isti ko drugi, tačnije de ide "stado" ja udarim u kontru.To može biti kvalitet a može biti i mana.

Isto pitanje

17. Ne može da me naljuti sitnica, čak nekad ni ozbiljnija stvar. Lako zaboravljam, lako opraštam.
    Koja vam je najdraža igračka iz djetinjstva?

18. Бураго аутићи, и дан данас имам све до једног, 74 комада.

Твоја највећа мана, онако искрено?

19. Tvrdoglav, živčan, umem žešće da povredim neku osobu kad me iznervira. Često kritikujem prijatelje za neke stvari koje rade meni a ja sam često radio iste samo to ne gledam. Uvek radim stvari u poslednji čas i zbog toga sam nekoliko puta žešće zajebo nekog druga.

Isto pitanje...

20. Ja sam savršen!
    Mercedes ili BMW, šta više volite?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.