Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mečka je mečka, ali bendža je benža.
Imaš djevojku?
Imam ...
Isto
Samo ti zajebavaj... Drugim rečima imam samo desanku :)
Koliko si već u vezi s' njom?
Ma tek smo izašli ... Ima preko 15 dana .. ne daje pičke, odma da kažem:D
Koje si godište?
Dako se smuvamo mi ovako:P
Vršnjaci smo :)
IMam jedno bolesno pitanje za tebe... Sad gledah neku seriju u kojoj je neka vrh pička pitala dva (najbolja) ortaka da imaju trojku. E sad mene zanima da l' bi ti privatio trojku sa nekom vrh pičkom i sa nekim najboljim ortakom?
Ајд, ал' једва некако...
Пуцаш ли петарде?
Ove godine sam sve pate potrošio na piće i ortakov rodjendan koji je bio dan pre nove.
Pucao si nekad iz puške?
Да...
Јеси возио некад мотор?
jesam, tomos, jebo me on, kad nisam poginuo. mal se nisam zapucao u stepenice. i još pri tom išao oko ujakove kuće. u prvoj.
jesi li vozio kada kombajn?
Nisam ...
Traktor?
Jok
Zanima te politika?
Slabo.
Koliko dnevno provodiš vremena na kompu?
Otprilike 3 litre sati.
Ti?
Otprilike par decilitra više
Postoji li nešto u čemu si dobar a da drugi ne mogu ni da ti prismrde u tome?
Nekad sam sabijao basket .. Ne sjećam se da sam gubio 1na1 .. jedino kad mi smorno da igram .. Sad sabijam Dotu ...
Ajde isto
Plivanje, kacam bio mladji.
Muzika?
Slušam:D
Bio nekad na ispiranje?
Misliš alkohola? Nisam ali sam trebao da odem par puta...
Pio si nekad Džek denijels?
Brate, krenuo sam ovo da ti pišem, i nestane mi struja ..
Jesam, sad za Novu .. I ja sam trebao da idem na ispiranje, ali pošto su ortaci bili u stanju skoro kao ja, pucao im kurac, i ja fino ostalo da ležim na podu od WC-a čitavu noć...
Tvoje najjače pijanstvo?
Letos je bilo jedno jače kad sam pomešao litre vina i ne sećam se koliko piva.
A fazon nismo imali ni otvarač za vino(bilo ono govno od čepa što moraš da otvaraš ko sef) pa sam sve čepove nagurao u flajku. A najgore od svega je bilo što sam kevi obećo da neću da pijem pa sam tako mrtav pijan došao kući pobegao u sobu gledao neki film s Čak Norisom i umirao od smeha, keva me naravno na kraju provalila pošto joj nije ništa bilo smešno... A predprošla nova godina je bila isto dobra, ortak kaže da sam ga gadjao sa nekim malim taburencetom i još nekim sranjima zato što me je probudio(lik je viši od mene za dve glave)
Isto pitanje...