Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. obično se onih dojajnih ne sjećam, tako da sada pričam pričanu mi priču kako je bilo: nova godina, dvije 'iljade i deveta, deseta, štatijaznam. enivej, počelo lagano sa pivkanom, kasnije neko od mojih mamlaza uzeo tekilu. e tu mi je bio kraj. otprilike, tu je i sjećanje reklo ae zdra'o. rekli su mi posle da je bilo srča do koljena. očigledno mi je čaša slučajno ispala, pa mi se dopalo to i onda sve što mi je došlo pod ruku sam razbijao, uključujući i jednu ortakinju koja, izgleda, posle te nove godine nije više pričala sa mnom. jedino što mi se urezalo u pamćenje bilo je kada smo nazdravljali i kada su popucale krigle od siline udara, što mi je možda najjači događaj ikada. čekao desetak minuta pred veceom, i kada je lik konačno izašao ja počeo da šoram po njemu. fak jebiga.

najjači trip?

2. Као клинац сам мислио да се пенал у фудбалу свира када је фаул у кругу на средини терена.

Са чим највише волиш да једеш палачинке ?

3. Sa domaćim pekmezom.
    Koju stranu palačinke više voliš?

4. Sa domaćim pekmezom.
    Koju stranu palačinke više voliš?

5. kako koju stranu, pa zar nisu iste? dobro, namazanu stranu palačinke volim. kod nas u bosni se palačinke okreću, tako da im se strane ne mogu raspoznati.

čitaš li aforizme?

6. Ponekad

Komunizam ili kapitalizam?

7. izvini što iskačem iz opsega odgovora, ali anarhija. zajebi ostalo

neka istorijska ličnost koju si zapamtio na neki simpatičan način?

8. Temudzin(Dzingis Kan) posto je umro dok je ebo.

Hladno Pivo ili Zabranjeno Pusenje?

9. teško pitanje, ali ići ću sa zabranjenim pušenjem, jer ih u zadnje vrijeme slušam koliko sam nekada slušao HP.

vinjau ili konjau?

10. Ниједно...

Јеси икад пробао неку дрогу?

11. Jok, ali planiram :)

Isto pitanje...

12. Jesam, ovu iz cigara. To vam je droga, draga djeco! Ne drogirajte se.
    Štedite li i kako štedite ako štedite?

13. Štedim tako što ne kupujem flasice piva od pola litre nego jednu dvolitru.

Omiljeni domaći film?

14. Маратонци...

Кад си задњи пут осјетио-ла грижњу савјести?

15. Ima skoro pola godine kad sam izašo s ortakom na piće i namerno pustio njega da sve popije da bih mogao da ga zajebavam. Posle mi bilo krivo

Je l' si nekad trenirao neki sport?

16. Не...

Јеси икад ишао-ла у теретану?

17. Jok, ali planiram

Lomio glavu(svoju)?

18. iako ovo dolazi iz usta čovjeka kome je teško bilo da silazi niz stepenice, pa je odlučio da se samo jednostavno skotrlja niz njih, i to više puta, ne nisam, začudo.

doživio saobraćajku ikada, pa čak i na gta?

19. Jednom su me lupila kola ali sam skočio pa mi nije bilo ništa.

Voliš kišu?

20. Neeeeeeee, rastuzi me.

Sta ti najvise smeta u ponasanju osoba suprotnog pola?