Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Сад ћу звучати зиљаво, ал нема везе.

Буковски, Орвел, Агата Кристи (фале ми два да бих комплетирао свих 79 њених романа), Tес Геритсен, Ћопић...има још ал мрзи ме да набрајам.
    Пореде ме са Буковским, што је кул што се писања тиче. А и кажу ми да ћу бити као он ако овако наставим, па сам решио да променим свој живот из корена. Добро, не из корена, ал из вишљих грана. :)

Да ли си залуђена нечим?

2. Ne baš, ali volela bih da je tako.

Omiljeno godišnje doba?

3. Јебига сад. Зиму не волим, ал и волим због одређених ствари и успомена. Пролеће готивим јер тада сваке године се пробудим и кренем на трчање и склекове. Живнем некако. Лето готивим због плажа, риба, пића, неке занимљиве шљаке...а на јесен сам рођен, и њу јако готивим ако нема ветра. :)

Да ли си перфекциониста?

4. Jesam, ali kako godine prolaze počinjem da popuštam.

Gde ćeš biti za 3 godine?

5. Da, toliko da ništa ne uradim na kraju. Sve sam haos! :)

Da li voliš fudbal?

6. По плану требао бих да будем у Бечу, на размени студената. :)

Да ли знаш где ћеш бити сутра?

7. Volim fudbal.
    Naravno da znam :)

Da li ponekad grickaš nokte?

8. Ne.

Dizel ili benzin?

9. Бензинца имам гајби, ал сам дизелаш. :)

Да ли умеш да играш покер?

10. Umem.

Da li umeš da lažeš?

11. Umem. Ovo je bilo za poker. :)

Da li kosiš travu?

12. Kosim i volim da kosim, smiruje me.

Koji automobil imas, ili koji ces voziti auto, ako nemas polozeno ?

13. Imam dozvolu, Dačiju Solencu.

Isto pitanje.

14. nemam kola nemam položeno ništa

na koju glumicu ili glumca ste se napalili?

15. Na Havijera Bardema sam napaljena trajno.

Šta najčešće doručkuješ?

16. Сендвич који се састоји од пеперонија, бејби моцареле и сенфа...евентуално понечег још. :)

Да ли си карактерна?

17. Imam neke svoje priincipe, ali sam u principu prilagodljiva i za svaki dogovor, ako si na to mislio.

Koja je tvoja najbolja osobina?

18. Не знам. Немам ја то, тако кажу други. Ја мислим да сам смешан (не духовит) :)

у каквом комшилуку би волела да живиш?

19. Nemam pojma, nemam neki komšiluk, pa mi to i ne znači puno u životu :)

Pratiš neki sport, baš, baš?

20. Не пратим. Све по мало, чисто у границама опште културе. А и немам времена, право да ти кажем. Социјализација, Вукајлија, Блог, сад ће да буде и сајт. Нолајфер тешки. :)

Неки хоби?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.