Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kako koji. Uglavnom ne sanjam. Ako sanjam, sanjam bolji život, jer mi je život golo govno. Izuzev noćašnjeg sna, koji me je maksimalno zbunio.
Da li voliš svoj posao?
Tja...ne mrzim ga...nešto mora da se radi.
Ko je tvoj heroj?
Moj otac. Čovek je toliko učinio za mene i porodicu da je to neverovatno.
Da li si osetljiva na godine?
Ni najmanje.
Da li se lako uvrediš?
Sve zavisi. Ako je rasistički komentar, ili upućen na porodičnu temu, onda da. Ali, inače, ne. :) Samo imam pokoju žicu koju ni rođeni brat ne sme da mi dira.
Da li si agresivna po prirodi?
Nisam.
Umem da dreknem, i to je agresija.
Ko te najviše uvredio?
Ima puno ljudi koji bi mogli da konkurišu. Ali recimo, jedna devojka, još dok bejah u osnovnoj školi, uputila mi je jedan veoma ogavan komentar, na koji sam ja reagovao... Pa recimo preterano.
IP.
Stvarno ne znam, a razmišljala sam, nisam uvredljiva...
Šta te pogađa, na globalnom nivou?
Rasizam.
Da li si udata?
Ne na papiru, ali kao da jesam.
Kakav je pogled sa tvog prozora?
Očajan, u suterenu sam. Ali u ovom novom stanu je predivan. 6. sprat, milina.
IP.
Pa sada i nije nešto, lepa zgrada preko puta i to je to, ali kada ozelene sve lipe, divota!
Kako podnosiš bol?
Pa...mogu ti reći,dosta dobro.
Plačeš li često?
Не, само кад се јако изнервирам.
Да ли те је некад разочарао близак пријатељ?
Jeste, ali bilo je to odavno, prebolela sam.
Da li se plašiš smrti?
ne znam, više se plašim da izgubim nekoga koga volim, nego da ja lično umrem....
Da li si ikada pišao u lavabo?
Ne...
U kom razredu si prvi put pobegao sa časa?
7.
Igraš li poker?
Ne igram sada, ali ranije jesam.
Da li lako ustaješ ujutru ili voliš još samo 5 minuta? :)
Još 5 minuta.
Šta smatraš svojom najneugodnijom manom?