Nerviraju me jebeni mudoseri koji stalno kukaju kad im nešto ne odgovara, pa jaoooo ova fora je zastarela, smarate, jao kako ste glupi. I mene nervira vaša pojava pa ne serendam. Ko neki penzosi jebote, a ne mladi ljudi. Neka idu da grle sekvoju.
Nervira me cinjenica da od onoga sto me zanima i sto bih hteo da studiram nema leba.
Nerviraju me ljudi koji se dice da nijednu knjigu nisu u zivotu procitali.
Nervira me velicanje losih filmova.
Nervira me Adam Sandler.
Nervira me patetika.
Nerviraju me losi posteri na vukajliji.
Nervira me velicanje zapada, narocito Amerike.
Nervira me velicanje Rusije.
Nerviraju me romanticne komedije.
Nervira me najnoviji Robin Hood sa Russell Crowe-om.
Nerviraju me filmovi koji imaju dobre trejlere, a na kraju budu tesko govno.
Nervira me sto neko ne shvata neki film ili knjigu ozblijno, i smatra da je manje kvalitetna od ostalih zanrova, samo zato sto ima elemente fantazije.
Nervira me gangsta rep.
Nerviraju me muskarci koji stavljaju puder.
Pogledajte samo kako odvratno ova žena izgleda s njima, ka da joj nije dovoljno što je ružna. Ja bih reka da što je neko nezanimljiviji i iritantniji, veće su šanse da baš ta osoba nosi baš lenonke.
nervira me sto moram da popijem boga oca da bih se napila, a volEm kada mi je pomucena svest, najvise od alkohola... i nervira me sto pravim sranja kada sam pijana, i sto lako zaplacem, kao pickica... nerviraju me likovi koji nemaju muda da raskinu sa devojkom samo zbog vremena provedenog zajedno, iako nema vise fluida!!!
nerviraju me likovi koji nemaju muda da raskinu sa devojkom samo zbog vremena provedenog zajedno, iako nema vise fluida!!!
pa što ne raskine onda devojka sa njim, kad nema više fluida?
nerviraju me ribe koje vataju tipove na sazaljenje!!!
ja znam za likove koji vataju ribe na sažaljenje, al još se nisam susreo sa nekom devojkom koja tako vata frajere, a da to kod njih prolazi.
elem, nervira me kad mi komp zakucava pa mu treba po minut dva za svaku komandu argghh kolko ispizdim, i nervirame potenciranje amerikanaca kako je napad na bliznakinje najstrašniji momenat u istoriji čovečanstva. Ko da i sami ne znaju šta sve rade po belom svetu pa onda kukaju za jedan napad.
i nervirame potenciranje amerikanaca kako je napad na bliznakinje najstrašniji momenat u istoriji čovečanstva. Ko da i sami ne znaju šta sve rade po belom svetu pa onda kukaju za jedan napad.
+1
Јеботе, две зграде више мање. Јесу људи погинули, али није ништа у односу на то шта они раде на истоку. Значи нека одјебу са тим више.
Пезосе, па то су сами себи направили, не би ли добили зелено светло за јебање кеве Ираку, Либији, кога им се прокте... Направили закон после (и то народ молио) да могу да те малтретирају колко оће ови из ЦИА-е, под алибијем да си терориста...
a dobro ne ulazim u to ko je i šta je, i nije neka tajna da su sami sebi to napravili iz razloga koji si upravo naveo, al smara to njihovo potenciranje tog događaja i posle deset godina, ako nisam odgledao 400 emisija i rekonstrukcija na diskaveriju o tome nisam nijednu...
edit: gde god nata postuje, odma iza nje i ti ko pas čuvar :D e moj murinjo, vidiš da piše nata4MIKA
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/200912/16656/medium_k2ycqt.jpg?1309031445
ЈЕБЕНО ме нервирају овакви аватари.
Мајонез, павлаку, лук и остале салате. Кечап ми баш оскрнави пљеску и роштиљ уопште, нарочито ако је уз лук. Фуј брате! :Д
Vi ste prsli, majonezare obične :) Al ajde, šta god vama prija.
Варнере, ја сам мислила да само мене то нервира. И ови аватари- фазон, екстра сам цава!
Nerviraju me jebeni mudoseri koji stalno kukaju kad im nešto ne odgovara, pa jaoooo ova fora je zastarela, smarate, jao kako ste glupi. I mene nervira vaša pojava pa ne serendam. Ko neki penzosi jebote, a ne mladi ljudi. Neka idu da grle sekvoju.
Шта фали аватару? Још јој и брадаја мало вирка.
Nervira me ono crno dolje na dnu banane.Fuj,ima ružan ukus.
Nervira me cinjenica da od onoga sto me zanima i sto bih hteo da studiram nema leba.
Nerviraju me ljudi koji se dice da nijednu knjigu nisu u zivotu procitali.
Nervira me velicanje losih filmova.
Nervira me Adam Sandler.
Nervira me patetika.
Nerviraju me losi posteri na vukajliji.
Nervira me velicanje zapada, narocito Amerike.
Nervira me velicanje Rusije.
Nerviraju me romanticne komedije.
Nervira me najnoviji Robin Hood sa Russell Crowe-om.
Nerviraju me filmovi koji imaju dobre trejlere, a na kraju budu tesko govno.
Nervira me sto neko ne shvata neki film ili knjigu ozblijno, i smatra da je manje kvalitetna od ostalih zanrova, samo zato sto ima elemente fantazije.
Nervira me gangsta rep.
Nerviraju me muskarci koji stavljaju puder.
Nerviraju me lenonke, a još više ljudi koji ih nose.
http://4.bp.blogspot.com/-RM5dHt3GTg4/TmkLBSLRRVI/AAAAAAAATLs/FcuO-VCTaWs/s660/joggingseries20.jpg
Pogledajte samo kako odvratno ova žena izgleda s njima, ka da joj nije dovoljno što je ružna. Ja bih reka da što je neko nezanimljiviji i iritantniji, veće su šanse da baš ta osoba nosi baš lenonke.
Hipiji mršte u šumu đe i pripadate.
Мрзим аљкавост невероватно!
Нарцисе такође!
Мада то није оно по чему процењујем човека.
nervira me sto moram da popijem boga oca da bih se napila, a volEm kada mi je pomucena svest, najvise od alkohola... i nervira me sto pravim sranja kada sam pijana, i sto lako zaplacem, kao pickica... nerviraju me likovi koji nemaju muda da raskinu sa devojkom samo zbog vremena provedenog zajedno, iako nema vise fluida!!!
nerviraju me ribe koje vataju tipove na sazaljenje!!!
pa što ne raskine onda devojka sa njim, kad nema više fluida?
ja znam za likove koji vataju ribe na sažaljenje, al još se nisam susreo sa nekom devojkom koja tako vata frajere, a da to kod njih prolazi.
elem, nervira me kad mi komp zakucava pa mu treba po minut dva za svaku komandu argghh kolko ispizdim, i nervirame potenciranje amerikanaca kako je napad na bliznakinje najstrašniji momenat u istoriji čovečanstva. Ko da i sami ne znaju šta sve rade po belom svetu pa onda kukaju za jedan napad.
+1
Јеботе, две зграде више мање. Јесу људи погинули, али није ништа у односу на то шта они раде на истоку. Значи нека одјебу са тим више.
Пезосе, па то су сами себи направили, не би ли добили зелено светло за јебање кеве Ираку, Либији, кога им се прокте... Направили закон после (и то народ молио) да могу да те малтретирају колко оће ови из ЦИА-е, под алибијем да си терориста...
Имате филм 9/11 па погледајте, има још пар, ал ја то заборавио како се беше зваше.
a dobro ne ulazim u to ko je i šta je, i nije neka tajna da su sami sebi to napravili iz razloga koji si upravo naveo, al smara to njihovo potenciranje tog događaja i posle deset godina, ako nisam odgledao 400 emisija i rekonstrukcija na diskaveriju o tome nisam nijednu...
edit: gde god nata postuje, odma iza nje i ti ko pas čuvar :D e moj murinjo, vidiš da piše nata4MIKA
Nerviraju me reklame za prašak za veš i deterdžente za sudove.
Nervira me film ''Mi nismo anđeli''.
Nervirau me balade.
Мене нервирају ликови који по цео дан гледају Пинк, јер не умем да пијем пиво са њима. ДОсадни су и глупи