Нервира ме то, што су избори у априлу, а ја морам Антићу да платим 2 милиона. Јебем ти живот...крадеш 4 године и на крају кад платиш све обавезе и оставиш на страну за кауцију, не остане ти ништа.
a to :D ja sam mislio kad se tek muvaju pa tip počne ''ostavila me devojka, sve sam joj dao, ubiću se'' itd....pa se riba onda sažali i da mu vulvu.
Ma jok to, za to je sigurno da samo likovi vataju na tu smrdljivu foru... Iskreno sere mi se od musko-zenskih odnosa, i sto mora tako komplikovano, i sto svi jebeno seru!
haha, al je ovo što si rekla ispalo dvosmisleno :)
Nervira me i totalno agresivno nametanje homoseksualizma kao normalne pojave, i nerviraju me svi ti borci za prava bla bla...pa de ste bili pre 10-15 godina da se borita za njihova prava? Sad ste odjednom svi ispravne osobe čistog srca, a dok nije došlo to sa zapada niko živ se ovde u Srbiji nije borio za njihova prava. Licemerje.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Шта тражиш са таквим ликовима? :)
Секс...
нема шта пиво да пијеш онда, јеби то :)
Нервира ме то, што су избори у априлу, а ја морам Антићу да платим 2 милиона. Јебем ти живот...крадеш 4 године и на крају кад платиш све обавезе и оставиш на страну за кауцију, не остане ти ништа.
Bolesna sam, kmeeeeee, umrecu ako me ostavis, bla, bla!!!
a to :D ja sam mislio kad se tek muvaju pa tip počne ''ostavila me devojka, sve sam joj dao, ubiću se'' itd....pa se riba onda sažali i da mu vulvu.
Ma jok to, za to je sigurno da samo likovi vataju na tu smrdljivu foru... Iskreno sere mi se od musko-zenskih odnosa, i sto mora tako komplikovano, i sto svi jebeno seru!
ako iko komplikuje te odnose onda ste to vi devojke....trebalo bi da bude ''daš pičke - ne daš pičke'' i a u kurac
Aj ne kaki, da se ja pitam uvek bi bilo jednostavno, da jednostavnije ne moze da bude...
haha, al je ovo što si rekla ispalo dvosmisleno :)
Nervira me i totalno agresivno nametanje homoseksualizma kao normalne pojave, i nerviraju me svi ti borci za prava bla bla...pa de ste bili pre 10-15 godina da se borita za njihova prava? Sad ste odjednom svi ispravne osobe čistog srca, a dok nije došlo to sa zapada niko živ se ovde u Srbiji nije borio za njihova prava. Licemerje.
Nervora me sto me boli kurac i za pedere i ostale stvari koje se desavaju u ovoj zemlji!
Scooby, što si isfrustrirana tako? :) da se ugrizem za jezik da ne kažem sad šta bi ti pomoglo
Nervira me Noć veštica.
Nervira me ova zemlja
Ugrizi se za jezik, dobila sam to jutros sto milis da mi treba, nije to... =P
Nervira me Noć veštica.
Kada je noc vestica?
ko se još jebe po danu, ajme...i to me isto nervira. noć je za karanje.
Jutro je pamtnije od noci!
Јебено ме нервирају људи који су неспособни да стоје иза својих поступака. И још више ме нервира кад ухватим себе како се нервирам због таквих. Уффф
Kada ljudi mnogo kenjaju o onome što ih nervira.