Prijava

Uh, ajd i ja da čuknem koji redak. Da krenemo redom, pa dokle stignemo:

http://vukajlija.com/planktonska-ljubav/262778
Ovaj izraz je odvalio drug u srednjoj školi, kao lapsus naravno. Hteo je reći platonska ljubav, ali mu se omaklo, čak nije ni izvalio grešku. Od tada, kada kod se u društvu spomene neka vrsta ljubavi, mora se naglasiti da postoji i planKtonska. I eto, ja reših da skujem neko značenje iste :)

http://vukajlija.com/bolje-da-gledaju-pornice-nego-da-im-ti-pricas-o-seksu/262153
Ova definicija je doslovce prepričan razgovor između mene i dotične 'lepše polovine'. Jedina izmena je bila u tome što sam stavila da je žena ta koja ima burnu i promiskuitetnu prošlost - čisto zbog prođe među muškom populacijom, ne zbog pluseva već zbog prljavih misli 3:)

http://vukajlija.com/zvucni-zid/261719
Stara fora za kidanje živaca još u osnovnoj. Setih se toga, pa rekoh da definišem. Koliko god definicija izgledala glupo i bez veze, osećaj koji te prožme kad vodiš monolog sa osobom u klupi ispred tebe, a ona te onako bledo pogleda i kaže "zvučni zid", prosto pomera sve neurone u telu i dovodi do vulkana emocija. Ubilačkih, naravno.

http://vukajlija.com/srecan-ti-rodjendan/261428
Čista autobiografska. Reči kojima sam bratu preko telefona čestitala Novu godinu. Kad sam okačila definiciju, učinilo mi se da sam okajala pola onog popiVenog alkohola.

Toliko za sad. Ima ih još puna kapa, al' da ne smaram previše :)

Ajd da i ja stavim nešto ovdje...
Ako napišem kako je nastala ova definicija mislićete svašta o meni. :) Eto, dosta...
http://vukajlija.com/imati-granicu-u-alkoholu/206859

Већину ствари које дефинишем користим у говору, али има неких дефки које баш имају историју...

Први пут се случајно сретен са другом, нека његова другарица са њим, свиди ми се, узмем број, све супер... Изађемо једном екстра све иде, прича скроз ок, договоримо се да се опет видимо. Изађемо ми опет, овај пут чека ружа на столу, опет све кул, у моменту она се одаљује, каже ти си ми баш савршен, онакав о каквом сам маштала, заљубљујем се у тебе а не желим да се заљубим, и пољуби ме баш поред усне устане покупи се и оде, а ја седим, не мрдам, није ми јасно шта се управо догодило. Давно то беше, ал срочих у нешто вако

http://vukajlija.com/ti-si-previse-savrsen-a-za-mene/196383

А прву сам написао о једној која ми је памет померила у три потеза, и толико збунила да је нисам чак ни питао за име. Прешао сам пола града нисам имао појма ни где сам кренуо, и дошао сам кући а да ништа нисам урадио... Касније испа она некомпатабилна за мене, оладих истом брзином, ал оста лепа дефка, и то првенац :)

http://vukajlija.com/zena/172177

Neću da je čitam dok ne ispričaš jebiga Šalabajzeru, piši!!!

Prije ću da obrišem post! :)

Lepa tema, aurora.

Spremala sam večeru za prijatelje. Dok sam bila okrenuta od šporeta i seckala nešto sve je odjednom krenulo da pišti. Okrenem se i vidim da su sve ringle uključene na najjače i da para kulja i ide jedna na drugu.

http://vukajlija.com/para-na-paru-ide/107130

ajd eve i ja.
http://vukajlija.com/budjenje-nacionalne-svesti/244755
Da se sećam kako je nastala ova definicija, verovatno bi bila mnogo gore sklopljena. Zajebavam se, bilo je to jednog dana, ortak i ja smo rešili da gde god idemo, batalimo strana pića i cirkamo radžu :) Detalja se ne sećam.

http://vukajlija.com/ti-to-radis-bolje-nego-ja/203962
Biće da sam imao dosta posla taj dan. Ustajem rano onako razdragan i bezbrižan, lepo, sunčano jutro (tako negde oko podne), kad memoja mila majka razdragano pita da skuvam kafu, uz obrazloženje da je bolje kuvam od nje. Subota, treba sređivati kuću, i situacija gde moji gledaju TV ('odmaraju se od rintanja'), a njihov sin treba da se lati usisivača. Slična je priča i za ovih par navedenih poslova. Jedino što nisu zahtevali, je menjanje žica na gitari, ali me ćale pohvalio na isti ovaj način, i rekao da od sad ja menjam žice

http://vukajlija.com/david-copperfield/194667
Nastala kad je ukradena toplana u Novom Sadu, nakon nekoliko mučnih sekundi razmišljanja, logičkim putem sam zaključio da je to teško izvodljivo. Počeo sam da izigravam detektiva, ko može da ukrade toplanu, a da niko ne provali. I sinulo mi je, ma da mora da je on, da pogodićete, prvooptuženi je bio Dejvid Koperfild.

http://vukajlija.com/samo-zbog-tebe-sam-pon-o/257344
Koristim svaki dan, bilo mi čudno što niko nije definisao pre mene. Veoma često sam koristio ovo, mada ovo za mobilni nešto ređe od kada imam određeni broj besplatnih minuta mesečno. Mozgam ja tu nešto, i prosto mi se cepalo srce od tuge, reko' šteta da ovo ljudi ne vide i tako ja napisah ovu definiciju.

http://vukajlija.com/sifre-u-holivudskim-filmovima/191954
Biće da sam gledao jedan u moru glupih filmova, sa retardiranim raspletom na samom kraju. Mislim da je Denzel Vošington glumio, on je bio neki detektiv, i fazon u zadnjem trenutku mu sinula neka nebulozna ideja za šifru, tipa neka kombinacija iz pokera. A kako sam slične stvari viđao u više filmova, stvarno mi je išlo, da prostite, na kurac, i reko, kad su već toliko retardirani, što se ja ne bih sprdao malo, na taj fazon.

http://vukajlija.com/hitler/174575
Bilo davno, mada tad je bilo svetsko, i pomama za sinhronizacijom Hitlera. Ne sećam se detalja, jer mi je ovo prva definicija, mada bilo je nešto tipa svaki dan po desetak novih parodija, i stvarno me smorilo to, jednostavno youtube je bio do kraja ispunjen klipovima sa Hićom.

http://vukajlija.com/vozacki-ispit/201712
Biće da sam pao vožnju neposredno pre toga. Sve je rečeno u definiciji, malo dorađena istinita priča. Tad sam pao vožnju.

http://vukajlija.com/nece-sama/253302
Koristim ovo. Ćale me smarao zašto nije izvađeno suđe iz mašine, to je bio moj odgovor. Kasnije sam se divio svojoj genijalnosti i morao sam da definišem ovo.

http://vukajlija.com/dolazak-kuci-nakon-burne-noci/228909
Biće da sam dolazio kući nakon burne noći. Rađeno po istinitom događaju, ali mnooogo iskarikirano.

http://vukajlija.com/curriculum-vitae-cv/257521
Bila taj dan neka definicija o CV-u ali bila previše ozbiljna, ko da je prepisana sa vikipedije, i ja reko sad ću da okrenem na zajebanciju.

http://vukajlija.com/tehnika-disanja-na-wc-solji/226879
Biće da mi je mnogo dosadno bilo u školi. Čas srpskog, profanka smarala više nego obično (da i to je moguće), ja gledao kroz prozor, očima velikih umetnika i dobio neverovatnu inspiraciju. Definicija je napisana za 5 minuta, i u takvom obliku postavljena na Vukajliju. Eto da se zna, da ja nešto korisno radim na časovima, nisam kao drugi, koji spavaju na časovima.

http://vukajlija.com/sigurica/243868
Vukajlijaši sklapali tiket i meni palo na pamet ovo. Hm pošto sam inače baksuz, i uvek pogodim šta će drugi da pogreše, gledao sam tikete koje su sklapali drugi Vukajlijaši na forumu, nisam hteo da baksuziram, svoju energiju sam usmerio na pisanje definicije. Kasnije sam je obrisao, i kroz nekih mesec dva, mi bilo žao zbog toga. Uz saglasnost moderatora, napisao sam istu definiciju i ostavio je u živim

http://vukajlija.com/vukajlija/246631
Modifikovao sam Kaizenovu definiciju. Bilo mi dosadno, a spema koliko hoćeš. Pade mi na pamet Kaizenova definicija, i ja reših da je preradim malo, čisto da bude u skladu sa dešavanjima na Vukajliji.

http://vukajlija.com/kafanski-don-kihot/259721
Nagledao sam se ovakvih ljudi. Više događaja sklopljenih u jednu definiciju.

Hvala Maro
Šalabajzeru, piši ne udaraj nam na čežnju!

Реално, пиши Шалабајзеру! :)

Реме, мислим да није била поента да опичиш рекламу :)

A bog te mazo reme šta nam naslaga definicija a slabo ispriča
evo sad nekom momku sam pejstovala pa mi ostalo na kliku a sećam se kako je nastala
Čoek mi u mene je jako ufuran da zna kupovati pametno i ode na buvljak i nakupuje nekih kineskih govana od čarapa, razbijao nas danima, a na njima pisalo 100 % Cotton i ništa nam nije preostajalo nego da galamimo za njim NE OBLAČI VIŠE TAJ 100% Cotton molimo te!
http://vukajlija.com/cotton/218036

a ja hteo u kratkim crtama da vas ne smorim. Al svaka moja definicija ima priču, samo nekih ne mogu da se setim :P
EDIT: Nije reklama, najozbiljnije, ako oćete ja ću opičim i napišem pričicu za svaku od ovih definicija.

Свачија дефка има причу :)

nema svaka, nekad mi prosto dune da se izlupetam, a ove su stvarno doživljene, ali ipak malo iskarikirane naravno.

Pa poenta i jeste kompletna priča ljudi, kontate? Doživljaj čitav oliti događaj, ono fol igramo se pisaca pa intervju, gospodine reme kako ste napisali to i to, a ti otpuhneš Balkanskom ulicom duvan i počneš...

Ovu prethodnu neću, al' da vas zadovoljim opisaću ovu...
http://vukajlija.com/rijeku-pregazi-picku-ne-pokvasi/206083

Naslov definicije je ustvari nadimak moje bivše djevojke. Visoka k'o i ja (a ja 1.90), ali imala neke dugačke nožurde, da ne povjeruješ, mog'o sam je stojećki oralno zadovoljiti kao od šale. :)
Eto, zadovoljni? :)

Ау царе, генијално :) Виш, скоро свака моја до 160... А ја 190 :)

Evo samo za Šalabajzera da ga stidljivog otkravim, ako mu je lakše neka bude i da sam ja u pitanju
Davno, davno, žurka na vikendici, ženska isključivo bila, pored vikendice potok, pilo se pilo i tim slabašnim ženskim telašcima nije trebalo puno, jedna prijateljica priča priča priča drugoj, razbiVena, a dosadna, ova druga je gleda, gleda kaže Što ti je dobra ta frizura, ova drito u potok na peglu, treća izlazi iz vikendice Gdje je Amela? ja-Bacila je sve niz rijeku...
http://vukajlija.com/bacila-je-sve-niz-rijeku/206701

Ово би био неки наставак моје раније приче... Контао сам да бих стварно требао да цапнем него тако да се мучим... Много ми се шетала по глави, стварно ми није било добор... Било је ту Марфија за читав буљук дефки, ал ми се није писало, а и стварно сам почео да га мрзим од тад...

http://vukajlija.com/gore-od-smrti/187720