Joj što ste ispemovali, dok pročitah svih šesnaest strana porodih se.
Elem, da i ja prozborim, realno:
1. Frenki - čovek za koga bih se udala na blanko, koliko je duhovit
2. Hugočavez (gađa me tematikom defki skroz i baš je gotivan lik)
3.
4.
5.
(pa tri mesta prazno :P )
Ali ako već moram da pribeležim svih 5 komada, onda
1. Frenki
2. Hugočavez
3. Culle (što reče neko na četu, ima potencijal da postane Tulum)
4. Remac (bosanski humor na jedan tako zanimljiv, neiskvaren način)
5. Fejs (jedan od onih koje sviđali vam se ili ne, ne možete da ignorišete)
Ne ulazeći u neophodnost ovog izbora, a osećajući da bi ovakva laskava titula nešto značila izabranima (jbg, znam kako je kad te neko hvali ovde: neproduktivno, ali nadahnjujuće) da izaberem...
(nisam gledo po definicijama, već onako ceo goodwill)
Cara, Javio, Ništa, Frenki D., duchamp, zapata, lemaja, fejzmanijak i još kilo njih koji su doprineli (pomenuti su ovde većina), sad ne mogu da se setim svih (počeo bi sa drugarima iz fantazija, al sigurno bi nekog zaboravio, a i ne znam ko je kad registrovan, pa ono...ljudi mislim na vas!)
P.S. U sebi: Ne da vam se uvukoh u dupe...al jbg...
Ja sam najbolji novajlija ovdi. Šutite bre! Imam najbolje defke, postere i najumnije komentare. Nisam dovoljno reklamiran, to je sve. Svi ste vi komercijala i to predah u komercijali. Povucite se svi sad bre da vas LOL ne bi sad lolisao.
jeste da je mylyca smorila sa svojim gunđanjem (jebote ne sećam se da sam skoro videla neki njen komentar a da nije bilo neko pljuvanje, smaranje, hejtovanje, i sl.
Двоје људи су апсолутно најбољи рукији сезоне - Лула и Френки. С обзиром на то да Френки није моја виртуелна љубав, ставићу га на друго место. Затим следе још троје људи који итекако заслужују да буду поменути, а нису за сада, колико ми се чини.
LOL, ne transferiši blam :)
LOL, ne transferiši blam :)
Nemojte da mučite ljude koji nisu bili prisutni.
Nije bio u pitanju jedan dan već potencijalno večnost, jer je glavni nalog dotičnog bio trajno banovan.
Nemojte da mučite ljude koji nisu bili prisutni.
Pa nek pročitaju defku, samo će im se kasti.
Ili prvi komentar bar. :))
E to je već druga situacija....
Lullaby što da ne transferišem blam otvoren je prelazni rok xDD
1. Френки
2. Јавио
3. Фејз
4. Шалабајзер
5. Цуле
Of kors.
Samo da pitam modove da li primjećuju maleni spemić ove teme? Hvala.
Joj što ste ispemovali, dok pročitah svih šesnaest strana porodih se.
Elem, da i ja prozborim, realno:
1. Frenki - čovek za koga bih se udala na blanko, koliko je duhovit
2. Hugočavez (gađa me tematikom defki skroz i baš je gotivan lik)
3.
4.
5.
(pa tri mesta prazno :P )
Ali ako već moram da pribeležim svih 5 komada, onda
1. Frenki
2. Hugočavez
3. Culle (što reče neko na četu, ima potencijal da postane Tulum)
4. Remac (bosanski humor na jedan tako zanimljiv, neiskvaren način)
5. Fejs (jedan od onih koje sviđali vam se ili ne, ne možete da ignorišete)
Šalabajzeru, nemoj mene stavljaš u isti koš sa ovim spemerima, leba ti, ti i ja se jedini trudimo oko ove teme :)
Au Črčo ovako me ni majka nije nahvalila. Još da znaš da sam težak slučaj navijača Manchester Uniteda, medicinski kažu, šta bi tek tad. Hvala ti!
GGMU
Мој аватар јебе МАНЧЕСТЕРА!
Ne ulazeći u neophodnost ovog izbora, a osećajući da bi ovakva laskava titula nešto značila izabranima (jbg, znam kako je kad te neko hvali ovde: neproduktivno, ali nadahnjujuće) da izaberem...
(nisam gledo po definicijama, već onako ceo goodwill)
Cara, Javio, Ništa, Frenki D., duchamp, zapata, lemaja, fejzmanijak i još kilo njih koji su doprineli (pomenuti su ovde većina), sad ne mogu da se setim svih (počeo bi sa drugarima iz fantazija, al sigurno bi nekog zaboravio, a i ne znam ko je kad registrovan, pa ono...ljudi mislim na vas!)
P.S. U sebi: Ne da vam se uvukoh u dupe...al jbg...
Ja sam najbolji novajlija ovdi. Šutite bre! Imam najbolje defke, postere i najumnije komentare. Nisam dovoljno reklamiran, to je sve. Svi ste vi komercijala i to predah u komercijali. Povucite se svi sad bre da vas LOL ne bi sad lolisao.
Ei kakva si lemaja, tražiš mi dlaku u jajetu :p
Па то је бар лако , StrajaKg убедљиво.Ко је још успео да за нешто више од шест месеци стигне до другог места ранг листе.....
Objektivno - Frenki
Subjektivno - hihi :))
Tema jeste šašaganska, ali za ovih petnes strana, pročitah kilo genijalnih komentara. Za taj kurac valjda ovaj sajt i služi.
Tako da... Milice, ne sviraj, nego idi po kiflu. :)
Двоје људи су апсолутно најбољи рукији сезоне - Лула и Френки. С обзиром на то да Френки није моја виртуелна љубав, ставићу га на друго место. Затим следе још троје људи који итекако заслужују да буду поменути, а нису за сада, колико ми се чини.
1. Модератор :Р
2. Френки
3. Лингвистичко Прасе
4. Чрча
5. Ђанфранко Зола
Samo da pitam modove da li primjećuju maleni spemić ove teme? Hvala.
Ne primećujemo. Ako nekome smeta spem, može slobodno da ode da se proluftira po 'ladnoći. Kažu da je zdravooooo.
Tulume, ja glasam za tebe. Jes' da imaš staža više od mene, al' svež si mi nekako majku mu, k'o da si se juče registrovao :)))
Pa jeste da imam veći staž, ali podjednako dobro ne jebemo, tako da se to anulira. :)
Kako bre to? Nisi mi to nikad rek'o. Mislim, za ta osećanja.