Prijava

pišem kad mi prdne, pa ako prođe, libu me tuki

Стивене то је зато што нам досадно :)) А и ја не сматрам себе да сам као

клинци са фејса

па зато не укапирах из прве...

Najbolje vreme je od 00:00-01:00.... Em ti definicija bude dugo među najbolje ocenjenim tog dana, em je tad najviše ljudi tada na sajtu....

Ne zavisi od vremena. Zavisi od posećenosti sajta u vreme dok je definicija izložena ocenjivanju. Posećenost varira tako da se najbolje vreme za kačenje definicija ne može tačno odrediti.
Nekada je bilo najbolje to uraditi od 17 do 19 časova. Od 22 do 00:00.
Sad se možeš nadati dobrom skoru i da je okačiš u 03:00. To zato što dugo bude na prvoj strani.

Nema nista gore nego kad napises defku eo sad nekad u ovo vreme 6 pm, a moze i kasnije malo. Nestane jadnica, i niko je vise i pogledat nece. !!! Ovaj sistem ne funkcionise najdobrije to vec svi znamo -.- . Ocemo kralja ope na vlast.

Najbolje vreme je od 00:00-01:00

Slažem se. Ne znam iz kog razloga, ali te defke super 'prolaze' - šta god to tačno značilo.
Međutim, da bi se to desilo, definicija mora da bude, podrazumeva se, dobra.

Ne znam iz kog razloga, ali te defke super 'prolaze'

Zato što većina autora, pretpostavljam, ode na kalendar koji im izbaci definicije sa najboljim skorom u tih prvih 15 minuta tog dana. Tu i 5:0 može uzeti prvo mesto :)

Lole tebe ko da je dzimi pravio:)

Jel Džimi beše stavlja svuda primere za plagijate? xD

@Lego Kockar

Tu si u pravu. To uvek radim, pogledam najbolje za taj dan, pa onda prve dve, tri, strane novih. Bolje bi bilo da bude npr najbolje u poslednja 24 sata ili tako nesto.

Tu si u pravu. To uvek radim, pogledam najbolje za taj dan, pa onda prve dve, tri, strane novih. Bolje bi bilo da bude npr najbolje u poslednja 24 sata ili tako nesto.

Da ali tad kalendar gubi smisao i služi što bi rekao Frenki:

da to nama nolojferima služi da ne zaboravimo mami rodjendan i kao raspored za kupanje.

Поред "тајминга" за добар скор дефиниције зна бити и наслов пресудан.
Вулгарни наслови су читанији, самим тим и оцењени од оних који не садрже псовке.

То сам искусио на личном примеру где су ми дефиниције, средње жалосног квалитета добро пролазиле, биле чак и на насловној, јер су у наслову имале псовку.

Док су неке, без псовки у наслову, неупоредиво бољег квалитета од горе наведених слабије читане, а самим тим и оцењиване.

То може доста тога да говори о профилу корисника сајта, односно о омасовљењу Вукајлије, које је на снази.

Свега има, ко у Божјој башти.

Jebote, ja sam pre neki izbacio defku, negde oko 17h i nakon sat vremena imala skor 3:1. Nije bila nesto, pa kontam da ljudima bilo zao da daju minus pa ostavljali neocenjenu. Posle sam obrisao, nije mi se ni svidjala.

Mislim da populanost najviše zavisi od intrigantnosti samog naslova, mora govno nekako privući muve da slete na njega.

Što se tiče vremena jutarnji termini su suludi, a od 14h pa na dalje slobodno može da se kači i ako je dobra defka (pikantna i socijalno privlačna) proći će solidno.

Od ukidanja "defke dana" slabije se čitaju definicije, a samim tim se i slabije ocenjuju... Ja sam nekad znao da pročitam pedeset-šezdeset definicija dnevno počevši od "najomiljenije danas" pa sve do onih novih defki što iskaču gore bez oznake "omiljeno".

Od ukidanja "defke dana" slabije se čitaju definicije, a samim tim se i slabije ocenjuju...

Amin. Sad ako defka ima 50 ocjena, udari se nogom u guzicu...Naravno, izuzetak su "odabrane", kombinacija "dupeližemmoderatoru", moderatorove, prijedlog od "dupeližemmoderatoru" i vrlo mali procenat legendarnih starih definicija i najmanji procenat dobrih novijih definicija, a i njih pročita 500 - tinjak autora, niš' posebno...Dakle, jebeš tajming ako će definiciju pročitati 50 autora, ne treba ni to.

Zavisi kako je zakačena, jer najbolje je da se zakači za odabrane.

Ja sam i dalje pri tome da se najviše čita između ponoći i jedan noću. Evo ja pre neki dan napisah definiciju oko tri noću i ona i dalje ima manje od 20 glasova. Kad napišem oko 2 popodne definicija nakupi do 40 glasova u toku jednog dana, a kad napišem malo posle ponoći definicija ima preko 50-60 ocena. Pri tom, te definicije nisu ništa kvalitetnije od ovih drugih, ali jednostavno mi je tad palo na pamet da ih definišem. Inače, ja konkretno ne vodim računa o tome, jer definicije pišem u jednom dahu, direktno na Vuku, kad mi padnu na pamet.