Molim za vašu pomoć - HITNO!

1. au bre, ja sam 0+, zivim u NS ali sam maloletan, tek srednju trebam da upisem, inace bih dao vec sam vadio krv skoro i nis ne smeta

2. Ne znam kako ide to sa maloletan - punoletan.

3. Da je osvežim, sorry

4. meni je zao sto ne mogu da dajem krv... kazu ne moze niko ispod 50kg ://

5. Aha, nemaš dovoljno ni za svoje potrebe :)

6. Мелк, шта је сада са тим дечком?

7. Ne znam, nisam upoznao momka - saznao sam preko drugara koji ga tu i tamo poznaje za njegovo stanje. U institutu se ne bave informacijama pa ne znaju, uzimaju zalihe i rade svoj posao, to je to. Nadajmo se najboljem, biće valda sve ok. A trebaju im zalihe, kažem opet - nije ništa strašno, ako možete dajte te trombocite pa da popijemo pivo sa čovekom kad izadje :)

8. Ovo je još aktuelno?

I, da, Melkijades, svaka ti čast na postupku. :)
    Ovo su momenti kad mi žao što nisam muško i ne mogu da pomognem.

9. Мелк, да ли је касно ако дођем неки други дан у току недеље? Сутра идем код зубара, па ћу бити под седативима. Колико треба да прође да би седативи изветрили да бих могао да дајем крв?
    Иначе, и ја сам 0+.

10. Leukemija se leci hemoterapijama bese? To moze da se otegne dugo cini mi se.

11. e da ne otvaram novu temu, nadam se da mek nema ništa protiv da je iskoristim i unaprijed se izvinjavam što ću je često osvježavati jer kapiram da ima dosta ljudi iz RS ovdje, koji mogu da pomognu a da nisu čuli za ovo...

naime, radi se o ANDREI LISAC, kojoj je neophodna HITNA TRANSPLATACIJA SRCA ( TOLIKO HITNA DA SU JE U BEČU STAVILI NA LISTU PRIORITETA)... novac za operaciju je prikupljen, koliko vidim na sajtu, ali je neophodno i za dalje liječenje...

kako je ovo jedan od načina da možda neko nazove humanitarni broj 1416, eto osjetio sam potrebu da to i ovdje postavim...

za sve informacije evo i adrese
    http://andrealisac.com/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=28

12. osvježavam, možda neko i pozove...

13. Melkijades,ja sam iz Beograda i krvna grupa mi je A+,ali ako i u NS bolnice rade na principu kaucije,rado cu ispruziti ruku i dati im da izvade koliko im treba.Do sada sam davao krv za pola familije i prijatelja jer su im trazili u bolnicama da obezbede davaoce,nebitno koje krvne grupe.Jedino je bilo potrebno da se u zavodu za tranfuziju naglasi za koga se daje...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.