Prijava

Прелепи црнче фредо ја имам 22 године и 128 кила ,случајност? не би реко

Meskalin grmi, toplo preporučujem. Jes da se malo baca pegla, al kad prođe tih dve čuke mučnine bude baš zabavno.

Devet sati intenzivne ali dosta simpatične poluparanoje, hrana nikad ukusnija. Voleo bih samo da znam dal' je nas udarilo na tu paranoju jer nam je jedino iskustvo i saznanje o tome bilo gledanje Fir end Loutinga ili je to neki generalan trip.

brt kako si naso to?

Pa neko ko nije ja je to naručio sa dip veba lolo.

Kako funkcionise tacno to narucivanje gudre preko dip veba? Mnogo su bolje cene i ima veci izbor, aj baci na pvt kad stignes sta znas o tome

Al blejalo je nas trojica na plaži sa ortakom koji je na tri porcije pečuraka bio i bukvalno je morao da pazi na nas i da nas sprovodi lik koji je i sam drogiran ko pseto lolo, pet sati nam je trajao put do plaže koji inače traje tipa četrespet minuta.
Usput sreli neke ljude kojima je trebala pomoć sa vađenjem kola iz peska, tu smo bili sabrani deset minuta onda nam je popustila koncentracija hahah. Gledaju oni nas gledamo mi njih, ćutimo i keslamo se, a i njima bilo jasno da su naleteli na četri najpogrešnija lika za pomoć u krugu od par stotina kilometara. Ljubazno nam se zahvalili na pomoći, koja se dobar deo manje-više svodila na gledanje kola u neverici iz fazona jeebotebog ladno kola u pesku, i poželeli nam sreću.

Meskalin možeš da proizvedeš i sam btw. Uzgojiš kaktus i onda ga izmleveš i strpaš u sok

Ja trenutno gajim pečurke i vutrovinu, al oću da probam bilo koju biljku koja ima DMTja da nabavim, a možda čak i pejoti kaktus

Najbolja droga je NIKAKVA droga nemoj da sam vas video da pijete vodu slucajno

Gajenje vutre i pečuraka je san snova, svaka ti dala lolo.

A ovo naruči preko dip veba jebežga baš sam na sve živo nabasao, pao im je glavni drogeraški sajt doduše, al trebalo bi ubrzo da se digne novi. Snimao sam baš DMT i pejotl mada su kolko se sećam solidno skuplji bili od meskalina ovog koji nas je izašao 50e po glavi. Al su zato slajbe jeftinije od žvaka bukvalno, ako te i to zanima lols.

Kako ulazite na taj deep web olako

Jel' ovo pitanje ili retoričko pitanje lolo

https://i.imgur.com/m9MT3pG.jpg

Btw evo kola kojima smo hteli da prebegnemo u Albaniju kako bismo bili što dalje od ljudi koje poznajemo i generalno ljudi.

Pa ima neprobojnih načina.

nubzor sam a hoću preko deep weba da poručim neki kvalitetan samostrel, kako ja to da uradim mančo?