Prijava

lele mančo će popadamo ko edi lol

Hahaha nije pao valjda majku mu.

Hahahaha užas jebem ti sveca ne zajebavaj.
Al u pičku materinu odustalo je od sajta tolko ljudi valjda je i Kurir dosad.

Jao sad mi se rade MMDA malo, jao sta bi voleo da uradim MMDA.Ako imam problema sa kontrolom besa, ne li moze mi stvori dodatne probleme.A i ove druge droge pored vec koriscene trave bi voleo da probam, s tim sto neznam kako utice na nekog ko ima problem sa kontrolom besa.

O drogama kao o pokojniku

Jel ima neko iskustva sa DMT?

Juče sam stigao sa OZORA festivala u Mađarskoj. Spisak supstanci koje sam probao prvi put tamo je sledeći: Changa (DMT), LSD, Ketamin i Meskalin mada Meskalin je bio pomešan sa kafom i bljutav nikakav mislim da su me više držale pečurke od prethodnog dana nego on.
Sedam dana neverovatnog duhovnog buđenja i preporoda, slavljenja ljubavi i golišavih tela u transu. Preporučujem svima, a pogotovo onima kojima treba da se otkače od sveta i uticaja kulture na neko vreme.

Pocrkajte govna narkomanska

trifors probo sve droge osim pičke

Izvinjavam se svim čekaoničarima koje sam poslao u pičku materinu

Gutnuo si ekser srce priznaj.

Jel ima neko link za onaj video kada su neka 2 klinca tipa 15 godina odvaljeni u učionici, mislim da su Rumuni, popili neku preludu drogu, unezvereni na sred časa, pokušavaju da izadju ali ne mogu da se maknu, jedan se drži za radijator da mu ne pobegne, a sve vreme profanka im kenja a ostala deca im se smeju, znači najgora noćna mora :)

droga je covekov najbolji prijatelj

Da li mogu kombinovati rivotril sa pravim drogama za poboljsanje dejstva mozda?Trifofce e zelim te pitam ovo sobzirom da vec imam problema sa time da ponekad zalupnem vratima, da li mogu droge da mi tu naprave problem da postanem jos nasilniji, to ce bude stetno ako se desi?

Alkohol, spid, heroin, kokain, amfetamini i još dosta sad nepomenutih supstanci izaziva nasilno ponašanje kod ljudi.
S druge strane imaš majku prirodu i čistu besprekornu ljubav

Ne bi nikad lupao vratima na esidu hahaha

ja znam da vi patite, veliki su vasi gresi a mali i plitak um. i ja sam bio odvratni gresnik, pokajte se i okrenite bogu humanosti knjizi, to vam je jedini spas