O drogama

  1. Мислим да ми је отац поменуо како је чуо једног лика док је стајао испред затвореног Бранковог моста како је викнуо:"Скочи више, пизда ти материна!".

    Свеједно, тужно је то.

  2. Sretene, ne lupetaj. Ko je od marihuane završio u kovčegu?

  3. одвратно, дабоме. али сами себи су то направили. крокодил, лсд, марихуана, или шта већ, уживаоци свих ових дрога увек исто завршавају. у ковчегу.

    сретен

    U pravu si sretene, ali LSD i Marihuana nemaju bas toliko jako dejstvo da odma roknu u kovceg. Nisam za uzimanje droga, ali korisnike LSD-a i Marihuane ne bih svrstavao u neke narkomane i to.

  4. одвратно, дабоме. али сами себи су то направили. крокодил, лсд, марихуана, или шта већ, уживаоци ових дрога увек завршавају на истом месту. у ковчегу.

    сретен

    Ево једног атеншн хора! Поново написао пост, јер је остао на другој страни!

  5. "Sretene, ne lupetaj. Ko je od marihuane završio u kovčegu?"

    не желим да се рекламирам али у једној мојој дефиницији сам све лепо објаснио. потражи уколико желиш да чујеш другу страну приче о марихуани.

    сретен

  6. Вероватно је као и она Од тога се почиње.

  7. не желим да се рекламирам али у једној мојој дефиницији сам све лепо објаснио. потражи уколико желиш да другу другу страну приче о марихуани.

    сретен

    Prekopiraj nam ovde.

  8. Hvala na javljanju, sretene. :)

  9. Ништа што Нивеа не може да среди.

  10. Hvala na javljanju, sretene.

  11. Гледам опет ове слике, капирам да ово није ни приближно толико гадно док не уђеш у просторију и осетиш колико то дисмр...

  12. уколико неко од надлежних ово схвати као рекламирање, нека обрише пост. али на инсистирање осталих:

    марихуана

    опијат познатији код омладине под именом вутра. изазива халуцинације, губитак разума и подстиче агресивност и анксиозност. стални уживаоци ове биљке нису ни свесни њеног ефекта и после неколико узмања су већ убеђени да она нема негативне последице. међутим, они су у том периоду већ постали ЗАВИСНИЦИ. почињу да краду од своје фамилије, продају ствари из куће и пљачкају људе на улицама како би добили новац којим ће да купе марихуану. тако се један обично млад и нормалан момак (или девојка) временом развија у изгубљено биће жељно само да узме марихуану. даљи пут људи који наставе да је конзумирају води до хероина и кокаина, најјачих облика марихуане. ту им већ нема спаса. убрзо умиру, често их налазе у вц-овима с иглом у руци где умиру од превелике дозе марихуане.

    сретен

  13. Sretene, zašto se stalno potpisuješ kad ti nick svejedno sreten?

  14. марихуана, или шта већ, уживаоци ових дрога увек завршавају на истом месту. у ковчегу.

    Sretene, morao bi sa svojim robokap avatarom da ideš okolo i ubijaš uživaoce marihuane, jer ih marihuana sigurno neće ubiti. Osim toga, u kovčegu završe i ovi što ne koriste droge.

  15. Енерџи, то му је трејдмарк лолол

  16. Ево једног атеншн хора! Поново написао пост, јер је остао на другој страни!

    Sretene,provaljen si decxko!!!
    Buksno,isto znam dosta pajdomana i realno kad bi pretvarao u procente dobio bi i veći procenat od 80,ali pitanje je koliko su oni ustvari želeli da se zauvek reše toga i koliko su izabrali pravi tretman.Terapije u zdravstvenim ustanovama(kod nas) su u 95 posto neuspešne,nije problem iskulirati mesec dana,izlečen možeš reći onda kada prođe otprilike isto onoliko vremena koliko si uzimao.Još je gora metadonska terapija,jer metadon je sintetički heroin,čisto 100 posto,znam njih nekoliko koji svaki dan idu po terapiju i kažu da je metadnoska kriza nešto najgore,dakle to nije rešenje.Sa druge strane izolacija je nešto najdelotvornije,komšija 67 godište je bio na dopu 17 godina,pre pet godina je otišao u neki manastir(zajednicu) u Subotici mislim i vratio se proletos,čovek je ko nov,čak mu se žena sa detetom vratila i prava je idila.Ne puši,ne pije psihički je izlečen što je najvažnije.Napravio je u bašti plastenike i stalno prčka oko toga,kaže da uživa i ima zanimaciju,čak i fino zarađuje.Od najboljeg ortaka brat je isto tamo već 2 godine i biće još godinu,video sam ga kad je došao na nedelju dana u maju i kaže da će i kad završi program,možda ostati pri zajednici kao pomagajući član ili se preseliti negde drugde.U takvim zajednicama izlečenje je u poslednjih 10 godina dalo preko 60 posto uspešnosti...

  17. опијат познатији код омладине под именом вутра. изазива халуцинације, губитак разума и подстиче агресивност и анксиозност. стални уживаоци ове биљке нису ни свесни њеног ефекта и после неколико узмања су већ убеђени да она нема негативне последице. међутим, они су у том периоду већ постали ЗАВИСНИЦИ. почињу да краду од своје фамилије, продају ствари из куће и пљачкају људе на улицама како би добили новац којим ће да купе марихуану. тако се један обично млад и нормалан момак (или девојка) временом развија у изгубљено биће жељно само да узме марихуану. даљи пут људи који наставе да је конзумирају води до хероина и кокаина, најјачих облика марихуане. ту им већ нема спаса. убрзо умиру, често их налазе у вц-овима с иглом у руци где умиру од превелике дозе марихуане.

    Не волим тај нолајферски акроним, ал' написачу ЛОЛ.
    Јеси ово преписао из једне од оних посткомуњарских брошура које су делили по школама да би децу одвратили од гудровине?

  18. Krokodil - helikopter i droga...

  19. Sretene, smješna ti je definicija.

  20. Колико је добра ова Сретенова дефиниција. ЗАВИСНИЦИ!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.