Treći konkurs za najglupњi poster (glasanje свршено)

1. E ljudolfi, kad ćemo glasanje? Duki, gambi ovaj onaj, ša islite?

2. filtriramo na 50 predloga i onda onako kako smo se dogovorili ti napraviš

3. ima ih 158 znači treba odabrati trećinu od ovoga

4. e ja sam skino sve poster u folder, imam ideju da napravim video od 50ak postera i aplodujem na ju tjub i po rednim brojevima da se glasa... mogu ti prebaciti folder sa posterima preko melja, pa ti raspakuješ, ostaviš one koji ti se sviđaju a opet zapakuješ i vratiš mi i onda od toga pravimo video.

ša kontaš, pošto je nemoguće da se usaglasimo šta treba da se ostavi a šta ne?

jedan mesec biraš ti 50 najglupljih, sledeći mesec ja, onda gambi ili već neko....

5. Ti preuzmi 6 narednih, vazi?:))

6. hahahah, pa moš i ti da ostaviš 50 najgluplji, pustiću ti ja na mejl samo da dušan odgovori :)

7. važi važi evo sad sam pogledao pa odabrao neke samo da vidim kolko sam ih odabrao

8. 37 može još 13 saću dopunim pa ti pošaljem

9. jok gari, mojne tako, daj mi mejl da ti pošaljem folder sa posterima i kako gledaš tako briši dok ih ne ostane 50, onda opet zapajkuješ folder i vratiš mi na mejl

10. e caro to za youtub je vrh:)

11. O tome dušan odlučuje :)

12. mare gotov konjkurs poslo sam cari 50 postera da napravi video

13. sledeći mesec on bira pa posle ako oćeš ti pa kasnije ćemo se dogovoriti ko posle tebe

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.