Da li ćete tući svoju decu?

1. Voštiću ih nogama i rukama, a razmišljam i vezivanje za radijator

2. Da. Najbolja vaspitna mera.

3. e u mojoj osnovnoj školi je bilo nastavnika koji su bili na razne načine. Jedan udarao po dlanovima sa onim crijevom od vodokotlića. Drugi onim velikim troublom, u glavu naravno. I par njih koji su cijenili ručni rad. Boles.

A da li ću tući svoju djecu? Ne znam. Nadam se da ću moći bez toga.

Dobio sam par popravnih šamara od staroga, al zasluženo.

4. Mrzi me da citam sad sve postove.
    Ovako: mene nisu tukli nikada, bila sam prilicno dresirano dete, ali nadoknadilo se na druge nacine.
    A ja necu tuci svoju decu, nikada, nikako. Jako se plasim da ce biti najrazmazenija deca na svetu. Najmazenija u svakom slucaju. Samo da u medjuvremenu ne postanem histericna zena, od toga imam fobiju.

5. Ćerka je sada već 13godina,ja se sećam da sam je jednom udario još kad je imala 3 godine ,znači pre deset godina i od tad nikad više,ja mislim da je mene više zaboleo taj šamar.

6. Na meni su se lomile varjace i varjace, nikada necu udariti dete ako ga budem imao. Civilizovani smo ljudi.

7. Sinoc gledam kako je neki srednjoskolac u Bg odgrizao uvo nekom liku na velikom odmoru, a posle toga kako je ucenik prebio profesora filozofije u Trebinju.
    Bitno je da skola govori deci da prijave ako ih roditelji tuku, a to sto ta deca rade u vreme kad su pod njihovom nadleznoscu okaci macku o rep.

8. Не знам ни да ли ћу их имати, али ако будем, надам се да нећу морати да их тучем. Колико не волим идиоте који се истресају на деци, толико ми на нерв иду они који се нешамарања држе као верске догме. Постоји разлика између ћушке у васпитне сврхе и истресања беса и фрустрација родитеља и старатеља. Постоје сподобе које су толико саможиве да не постоји други начин да се спусте на земљу. Ако покушаш лепо са њима, само ће то злоупотребити. "Тучење" није добро, али друга опција може имати много горе последице.

9. hehe, ako bude žensko dete, a pritom lepo...dobijaće po guzi naravno, al neću preterivati sa tim

10. Ima da bijem samo tako. Jbg, moram nekako da se odbranim ako me napadnu.

11. Петре Пане, у мардељу практикују исти третман, само су обрнуте улоге.
    Јебемте животе, шта све нећу овде прочитати...

12. Naravno da ću batinati djecu ako ih ikada budem imao . Povraća mi se kada vidim današnje razmažene klice čiji roditelji praktikuju razgovor sa djetetom. Kada derište zasluži treba dobiti peglanje inače stvaraš degenerika koji će biti odvratna osoba kada poraste.
    Treba se znati ko je vođa čopora a tu jedino batina pomaže.

13. Ja bih tukao tudju...

14. hahahahahhh koje ste budale hahah a ti hugocavez najveca hahah batine su ti ubijale dosadu? super ste....ali ovako realno sad, po svom mladjem bratu mislim da hocu ako bas zasluze ali nadam se da ce se to promeniti kad dobijem decu jer hocu da me moje dete voli ne zato sto je to ocekivano vec zato sto je imalo dobrog roditelja u meni...sto nikako ne mogu da budem ako se istresem na detetu,jer kad bijemo decu ocigledno ljuti smo i istresamo se gde mozemo....mislim sta sam od nekih drugih procitala ovde samarcinu itd itd mislim pricate ko da ne pricate o svom detetu jbte i ako cete vec da bijete dete ne udarajte ga po glavi idioti jedni.......mislim uvek ima nacina da se dete lepo vaspita, ako od pocetka tome posvetite paznju to dete nece ni hteti da vas razocara...i kao sto je neko vec pomenuo oduzimanje interneta, igrica itd itd ce ih vise motivisati da ne ponove istu gresku opet...i vasa deca su i rade kao i vi tako da nemoj da ocekujete savrsenu i dobru decu ako vi idete okolo i dajete im lose primere.....mislim evo mene su tukli stalno i kad jesam i kad nisam bila kriva to nema nikakve veze sa time kakva sam osoba danas vec kakvo misljenje imam prema svojim roditeljima kao roditeljima...a misljenje je da nisu trebali da imajju decu jer kao i vecina roditelja danas u svom ovom sranju traze izgovor da se istresu na nekoga...a na koga najbolje nego na svoje dete koje ne moze da vam vrati...onda to dete ode i protestvuje na nekim drugi nacin tako da batine stvarno nisu odgovor...ali dzabe to kad se naljutimo mi, ko stoka postanemo...bas iz ovog razloga necu ni da imam decu jer bar za sada ne verujem da sam za to.....

15. Mene roditelji nisu toliko tukli, keva nikad, cale ponekad kad zasluzim, ali nikad nisam bio neko previse nestasno i nemoguce dete.

Sto se tice po skoli, moja baba je bila uciteljica, bogami 50-tih ili 60-tih kad je krenula da radi tukla je decu ko sveti Ilija. Ali da se razumemo u to vreme su se itekako tukla deca po skolama, ne kazem sad da su ih lupali lopatama ko u Crnoj reci, ali tukli su ih za sve vece nestasluke, poneka vaspitna, prut po ruci, a bilo je i glavom u tablu :D
    To je generacija nasih roditelja pa verovatno i znate..Zanimljivo je da se u vecini slucajeva deca nisu zalila kuci, jer kad bi rekli kuci da ih je ucitelj/nastavnik/direktor istukao istukli bi ih i kuci uz recenicu: "Nije te dzabe istukao" :DD

Danasnja deca su toliko razmazena i nevaspitana da tu samo cvrsta ruka pomaze, ovo sa ovim psiholozima, pedagozima i slicnim pricama jednostavno ne prolazi, ali bogami cesce se desava da ucenik prebije profesora nego obrnuto :D

Znaci batina je iz raja izasla

16. I rukama i nogama kajišom i zuboma. Jedva čekam da ih rodim pa da pokažem ko je gazda!

17. Ко марву. Батина је из раја изашла, или у мом случају, кабло од усисивача.

18. A da li ću tući svoju djecu? Ne znam. Nadam se da ću moći bez toga.
    Dobio sam par popravnih šamara od staroga, al zasluženo.

Nisam ni čit'o sve komentare, ali apsolutno od reči do reči ovo što Kizo reče. Mene je ćale dva puta u životu udario, i oba puta je trebalo da dobijem i više batina nego što jesam. Keva me je tukla k'o klinca, mada nije ni ona nešto mnogo. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.