Da li ćete tući svoju decu?

1. Ако буду била гамад као и ја, што је велика вероватноћа, ћу их убијем од батина.

2. mislim da sam već odavmo postovo na ovoj temi...

3. Е ћао Бускна.

4. ne vjerujem
    nije ni mene niko tuko
    jednom sam dobila šamarčinu od matere kad sam sa 16 god htijela ići na koncert Jelene Karleuše :DDD

5. Jebaću im kevu, ako me razumete.

6. Ја само гајтаном од усисивача.

7. Tucem svoje dete kad zasluzi. Samohrana sam majka i mlada sam i moram da budem autoritet svom detetu. Zadnji put je dobio batine prosle nedelje kad sam ga uhvatila da pusi.

8. Колико има година јеботе лоло?

9. Moj sin ima 11 godina.

10. Само пази. Крену после да леше тебе кад одрасту.

11. Добар си ти трол, тек сад видим. Поздрави малог!

12. Ne klevetaj bezumniche, prijavicu te administratoru sajta.

13. Neću tući svoju decu nabaviću one ogrilice sa elektrošokovima za trenjranje pasa, ako imam žensko dete a imaću pošto sam baksuz, zatvoriću ga u podrumu do njenog 20tog rodjendana ili ako tehnologija budućnosti dozvoli instaliraću joj mini kameru na čelu i pratiti sve vreme.
    Nejverovatnije ću da ih upišem na ovako nešto pa neka se biju medjusobno
    http://partmule.com/blog16/wp-content/uploads/2008/04/kick-boxing-2.jpg
    ŽIVOT JE SUROV I NEPREKIDNA BORBA ŠTO MLADJI TO NAUČE TO BOLJE...

14. Ako mi se bude bacala po saoposluzi, dobiće po dupetu. To me najviše nervira kod klinaca! Mada, mislim da se razgovorom može sve postići. Mene moji nisu tukli, pa nisam loše ispala :) Ali sam sto puta poželela da me izlemaju, samo da mi ne drže predavanja! :)

15. samo udarati dok si jači... poslije može biti nezgodno...

16. samo udarati dok si jači... poslije može biti nezgodno...

Eh upravo to.

17. Naravno da hocu. Ako zasluze.

18. Tući ću ih više nego mene moji. Batina je iz raja izašla. Svu djecu treba tući da se ne pekmeze previše. I ako su dobra djeca, treba ih nekad istući, da znaju šta ih čeka ako ne budu dobra. Mene su malo mlatili, trebali su još, al su se zajebali.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.